"Hazal Kaya hasta bir bebeğe süt annelik yaptı!"

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın hayata geçirdiği Exxen platformunda program sunmaya başlayan ünlü oyuncu Enis Arıkan en yakın arkadaşlarından biri olan Hazal Kaya'yı konuk etti. Arıkan, Kaya ile rol aldıkları bir filmin setinde Kaya'nın hasta bir bebeğe süt verdiğini açıkladı. 

Oyunculuğu ve kendine has tarzıyla herkesi kendine hayran bırakan Enis Arıkan, Exxen platformunda talk show programı sunmaya başladı. Arkan'ın bu haftaki konuğu ise ünlü oyuncu Hazal Kaya oldu. Arıkan'ın program sırasında Kaya ile ilgili paylaştığı özel bir anıları sosyal medyada gündem oldu.

SET ARASINDA SÜT ANNELİK YAPTI

Arıkan, Kaya ile birlikte oynadıkları "Benden Ne Olur" filminin set aralarında Kaya'nın hasta bir bebeğe süt annelik yaptığını açıkladı. Geçen bir ayın ardından ise bebeğini iyileşmeye başladığı haberini alan Kaya'nın gözyaşlarını tutamadığını aktardı.

"Hazal Kaya hasta bir bebeğe süt annelik yaptı!"

Kaya'nın gösterdiği fedakarlık hem programı izleyenleri hem de sosyal medya kullanıcılarını çok duygulandırdı. Ünlü oyuncuya bu örnek hareketinden dolayı övgü içeren yorumlar geldi.

YENİ PROJESİ İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Diğer taraftan, bir süredir İzmir'de olan güzel oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla da takipçileriniihmal etmiyor. Kaya, Eşi Ali Atay'ın son dizisinin ardından bir süreliğine oğlu Fikret Ali'yle birlikte soluğu eşinin yanında aldı.

Bir taraftan 1 yaşındaki oğlu Fikret Ali'yle ilgilenen Kaya, aynı zamanda yeni progesi için hazırlıklara başladığını da belirtti. 

HAZAL KAYA HAKKINDA

Gerçek adı Leyla Hazal Kaya olan ünlü oyuncu 1 Ekim 1990'da Gaziantep'de dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası avukat olan Kaya, Balat'ta doğdu.

KÜÇÜK YAŞLARDAN İTİBAREN KEMANA VE BALEYE MERAK SARDI

Küçük yaşlarından itibaren kemana ve baleye merak sardı. Reklam filmlerinde oynamaya başlamasıyla birlikte de oyunculuk hayatı başlamş oldu. Oyunculuğunu geliştirmek adına Ayla Algan ve Ümit Çırak gibi isimlerden dersler aldı. 

BİR YANDAN OKUDU DİĞER YANDAN DİZİDE OYNADI

7 yaşında anne ve babasının boşanmaya karar vermesinin ardından Kaya, annesiyle beraber yaşamaya başladı. İtalyan Lisesinde eğitim alan Kaya, eğitim hayatı devam ederken bir yandan da dizi çekimlerine başlamıştır. "Cola Turka" ise Hazal Kaya'nın ilk reklam çekimidir. 

 

 

 

 

"Hazal Kaya hasta bir bebeğe süt annelik yaptı!" ile ilgili etiketler Hazal Kaya Ali Atay fikret ali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.