Hayta İsmail rolüyle bilinen Ahmet Arıman kimdir?

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i 63 yaşındaki Ahmet Arıman kendisinden 40 yaş küçük 23 yaşındaki Kader Kaynak ile önceki gün evlendi. Kader Kaynak'ın boşandığı eşi Tarık Aydın, sabah programına çıkıp "Ahmet Arıman eşimi elimden aldı" deyince Hayta İsmail çıldırdı. Ahmet Arıman, eşinin eski kocasına şöyle cevap verdi: "Sabah programa çıkmış adam ağlıyor. 'Hayta İsmail benim yuvamı yıktın Allah senin yuvanı yıksın.' Ya ben senin yuvanı görmedim ki hiç. Sen evli barklı kadınla birlikte olursun, çoluğun çocuğun böyle birlikte aynı evde olursun. Girerim, çıkarım senin karının bir şekilde tavlarım bir hediye alırım ev alırım araba alırım…" Peki, Ahmet Arıman kimdir, kaç yaşında? Kiminle evlendi? Kader Kaynak kimdir? Detaylar haberimizde...

Hayta İsmail rolüyle tanınan Ahmet Arıman vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Düğün günü sonrası yaşadıklarına inanamayan Arıman, "Benim düğün günümde duygum falan kalmadı. Ben ne yaptım ki yolda mı bıraktım, ortada mı bıraktım. Evlendim arkasında durdum yarı yolda mı bıraktım? Sanki ama yine kötüyüz yine kötü. Tek suçum Kader benimle tanıştığında onun soyadını taşıyordu, resmi boşanma olmamıştı. Dolandırmadım kandırmadım. Ben sahip çıktım. Defalarca dövmüş, defalarca sokağa atmış… Yok, ben filmlerde oynatacakmışım. Kendim oynayamıyorum filmlerde, ben rejisör müyüm neyim yani. Yok, kadını oynatacakmışım. Keşke kendim oynasam bir dizide, haftalık para alsam. Ne mantıksız iddialar bunlar." ifadelerinde bulundu. Peki, Ahmet Arıman kimdir, kaç yaşında? Kiminle evlendi? Kader Kaynak kimdir? Detaylar haberimizde...

ahmet_arAman_kAmdAr

ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Arıman sözlerine şöyle devam etti: "Eşim Kader de son derece mutsuz bu olaylardan, benimle çok mutlu. O beni bırakmadı zaten. Hatta gönderdim çoğu kez. 'Ne olur bak, yaşın kaç sorun olur' dedim anlattım. O istedi beni 'seni seviyorum, yaşlı göstermiyorsun, dede gibi değilsin… Yaşlı başlı bastonlu olsan benim ne işim var seninle? Ama ben seni genç görüyorum' dedi. 'Sen çoğundan iyisin ben olgun insan seviyorum' dedi. Ve biz evlendik nikah kıydık, daha ne yapayım."

cropped_content_hayta-ismail-62-yasinda-23luk-sevgilisi-ile-evlendi_00MM909f7u8Sna6

"MAL MÜLK İSTEMİYOR"

Evlilik sözleşmesi iddialarına ise, "Benim iki kızım var 'baba sen bunu neden alıyorsun yaş farkınız çok. Bir şeyin peşinde mi, sen bu kadını mutlu olabilecek misin? İleride boşanma durum olursa sen istemiyorsun ama biz çok istiyoruz sözleşme yapmanı' diye bana fikirlerini söylediler. Evlilik sözleşmesi değil ama mal rejimi sözleşmesi var ondan yaptırdık. Benim bir evim bir arabam var. Onlarda evlilik öncesi olduğu için boşansam da bana kalıyor. Bu mal rejimi resmi olsun dediler. Kader dedi ki ne alakası var benim senin malında mülkünde gözüm yok ki.

Ama ölürsem kanunlar ne gerektiriyorsa tabi ki hakkını alır. Laf olmasın diye biz gittik noterde imza verdik çıktık. Sözleşme yaptık da ne yaptık yani kadını kölemi yaptık kendimize. Boşanırsak herkesin malı kendine ne ben ondan alacağım ne o benden."

İki çocuğu ve bir de torunu olan Ahmet Arıman, eşi Kader hanımla çocuk düşünüyor musunuz sorusuna ise, "Ben bu saatten sonra kaldıramam, yapamam. Ama kadındır alttan girer üstten çıkar ama şuan da öyle bir fikir yok aklımızda. Ama dünya bu hiçbir şey demeyeceğim. Ben kendimi yaşlı görmüyorum. Onunda bir kızı var zaten. Şuan da çocuk planlarımız yok…"

--10451375

AHMET ARIMAN KİMDİR?

Ahmet Arıman, 27 Kasım 1955 yılında doğdu. 40 yılı aşkın süre Bakırköyde yaşayan sanatçı,orta okul yıllarında müziğe olan ilgisiyle çeşitli eğitim dershaneleri derken, 1972 yıllarında orkestra hayatına başladı.

Bir turnede Münir Özkul ile çalışan sanatçı turne sonunda Hababam sınıfının Hayta İsmaili olur, ünlü yönetmen onu bu karaktere uygun gördü.

O dönemde Gülen Gözler, Neşeli Günler, Bizim aile ve Sultan gibi filmlerin kadrosunda yer aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzik geçmişi de bulunan Ahmet Arıman, İstanbul'da çeşitli lokallerde müzisyenlik yapmaktadır. Sahne çalışmalarına devam eden sanatçı, festivallerde konserlerde ve çeşitli organizasyonlarda sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

FİLMOGRAFİ

Hababam Sınıfı - 1974

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - 1975

Bizim Aile - 1975

Hababam Sınıfı Uyanıyor - 1976

Hababam Sınıfı Tatilde - 1977

Gülen Gözler - 1977

Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor - 1978

Neşeli Günler - 1978

Sultan - 1978

Hababam Sınıfı Merhaba - 2003

KADER KAYNAK KİMDİR?

23 yaşında olan ve ikinci evliliğini yapan Kader Kaynak evlendikten sonra soyadını hemen Arıman yaptı. Facebook'ta sıklıkla çocuğuyla fotoğrafını paylaşan Kader Kaynak aslen Tokatlı.

5-21

HABABAM SINIFI

Hababam Sınıfı, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstlendiği, Rıfat Ilgaz'ın Hababam Sınıfı romanından uyarlanan 1975 çıkışlı Türk filmi.

KONUSU

Özel Çamlıca Lisesi'ne yeni atanan müdür muavini ve tarih öğretmeni olan Mahmut Hoca (nam-ı diğer Kel Mahmut); kopya çeken, okuldan kaçıp maçlara giden, hocalarla sürekli kafa bulan öğrencilerle dolu okulun 6 Edebiyat A sınıfını (nam-ı diğer Hababam Sınıfı) ilginç ceza yöntemleriyle disiplin altına almaya çalışır. Fakat aynı zamanda öğrencilerin haylazlığı dışında ciddi olaylar da yaşanmaktadır.

OYUNCULAR

Kemal Sunal - İnek Şaban

Adile Naşit - Hafize Ana

Halit Akçatepe - Güdük Necmi

Tarık Akan - Damat Ferit

Münir Özkul - Kel Mahmut, Tarih hocası ve müdür muavini

Muharrem Gürses - Okul müdürü Muharrem Gür

Feridun Şavlı - Domdom Ali

Sıtkı Akçatepe - Paşa Nuri, Fizik hocası

Cem Gürdap - Tulum Hayri

Akil Öztuna - Akil Hoca, Felsefe hocası

Kemal Ergüvenç - Kemal Hoca

Ayşen Gruda - Yarışma Sunucusu

Ergin Orbey - Hüseyin Şevki Topuz

Ahmet Arıman - Hayta İsmail

Ertuğrul Bilda - Külyutmaz Necmi, Biyoloji hocası

Talat Dumanlı - Kürt Sıtkı, Matematik hocası

Hayri Karabey - Rıza Hoca, Coğrafya hocası

Cengiz Nezir - Bozum Cahit

Bülent İğdiroğlu - Kalem Şakir

Hakkı Karadayı - Veysel Efendi

Ekrem Dümer - Doktor Bekir

Bilge Zobu - Beden Hocası

Dilaver Gür - Dilaver

Selim Naşit - Süslü Selim

Tuncay Akça - Bacaksız

Gazanfer Şener - Kikirik

Ercan Gezmiş - Postal Rıza

Bülent Onaran - Palamut Recep

Hayta İsmail rolüyle bilinen Ahmet Arıman kimdir? ile ilgili etiketler ahmet arıman kimdir kaç yaşında kiminle evlendi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.