Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı internette yayınlandı! Dizinin finali ne zaman?

Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı internette yayınlandı. Fragmanda şok ayrıntılar izleyicileri merak içinde bıraktı. Dizinin yapımcılarından finali ne zaman yapacağına dair açıklamalar gelirken şimdilik yayın saati değiştirildi. Hayat Şarkısı 27 Mart akşamı Kanal D ekranlarında olacak. Hayat Şarkısı son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haber detayda...

Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı sosyal medyada yayımlandı.Dizinin yayın saati değiştirildi ve yapımcısından final açıklaması geldi. Tv izleyicileri Hayat Şarkısı 48. bölümü için saatler sayıyor. Artık pazar günleri izleyicileriyle buluşacak olan dizinin27 Mart akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Hülya ile Mahir, sahalara geri dönüyor ve eski günlerdeki gibi yine operasyonlarına başlıyorlar. Hayat Şarkısı 27 Mart yeni bölümünde neler olacak? Hayat Şarkısı son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı haber detayda...

HAYAT_AARKISI

Efsaneler geri dönüyor! Eski günlerdeki gibi Hülya ile Mahir, yine operasyonlarına başlıyorlar! Hülya'dan beklediği telefonu alan Mahir, büyük bir sevinç yaşıyor. İkilinin yeni planları, herkesi çok şaşırtacak. Öte yandan Bayram Cevher karmaşık duygular içerisine giriyor! Hülya ile Mahir bu sefer neyin peşine düşecek? Bayram Cevher'in geçmişinde yaşadıkları yeniden gündeme gelecek mi?

Hayat Şarkısı 48. Bölüm Fragmanı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hayat Şarkısı son bölümde; Bayram Cevher oğullarını kurtarmak için yola çıkıyor; Hülya evde büyük bir tehlikeyle burun buruna geldi. Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçti. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kaldı.

HAYAT ŞARKISI FİNAL YAPIYOR?

Hayat Şarkısı’nın final yapacağı haberlerine yanıt dizinin yapımcısı Cem Karcı'dan geldi. Kişisel İnstagram hesabı üzerinden final duyurusu yapan Karcı, net tarih vermedi ancak final haberini doğrulayan bir açıklama yaptı.

“Sevgili Hayat Şarkısı ailesi. Evet günümüz değişti. 48. bölümümüzle ‘Bodrum Masalı' dizisinden hemen sonra saat 21.00'de özetsiz bölümlerimizle Mayıs sonuna kadar sizlerle beraberiz. Anlayışınız, desteğiniz ve güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler! Unutmayın biz büyük bir aileyiz”

Hayat Şarkısı 48. bölüm fragmanı internette yayınlandı! Dizinin finali ne zaman? ile ilgili etiketler hayat şarkısı 27 mart hayat şarkısı son bölüm hayat şarkısı 48. bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.