Hayat filminin konusu ne? Hayat filminin oyuncuları kimler? Hayat filmi ne zaman vizyona girecek? Hayat (2023) filminin konusu ve oyuncuları!

Ünlü yönetmen ve senarist Zeki Demirkubuz, uzun bir aradan sonra yeni filmi "Hayat"ın fragmanını X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Fragmanın paylaşımında Demirkubuz, "Burası Türkiye. Burada herkes inanmak istediğine inanır" yazdı. Son filminden 8 sene sonra gelen bu filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Hayat filminin konusu ne? Hayat filminin oyuncuları kimler? Hayat filmi ne zaman vizyona girecek? İşte ayrıntılar...

Demirkubuz'un son filmi "Kor"dan tam 8 yıl sonra çektiği "Hayat," kendisine dayatılan yaşamdan kaçan bir genç kızın hayatını ele alacak. Peki, Hayat filminin konusu ne? Hayat filminin oyuncuları kimler? Hayat filmi ne zaman vizyona girecek? İşte Hayat (2023) filminin konusu ve oyuncuları! 

HAYAT FİLMİNİN KONUSU NE

Mehmet'in kızı Hicran, bir süre önce evden kaçmıştır. Mehmet, bu durumu kızının nişanlısı Rıza ve ailesine açıklamaya gitmektedir. Rıza, nişanlısının zaten kendisini istemediğini düşündüğünden önceleri etkilenmez; ancak bir süre sonra kendini aşağılanmış hissetmeye başlar. Sonunda dayanamayıp kızın peşinden İstanbul'a gider.

HAYAT FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

  • Miray Daner
  • Burak Dakak
  • Doğu Demirkol
  • Melis Birkan
  • Cem Davran

 

HAYAT FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

"Hayat" filmi çekimlerinin Eylül 2021'de başladı ve Ekim ayında tamamlandı. Montaj çalışmalarının ardından film, 2023 yılında beyaz perdede seyirciyle buluşacak.

Hayat filminin konusu ne? Hayat filminin oyuncuları kimler? Hayat filmi ne zaman vizyona girecek? Hayat (2023) filminin konusu ve oyuncuları! ile ilgili etiketler Zeki Demirkubuz
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.