Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili mi?

Mehmet Dinçerler ile 5 aylık evliliği 30 Eylül'de sonlandıran ünlü popçu Hadise'nin (37), Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programının sunucusu Hasan Can Kaya (33) ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin bir süredir birlikte olduğu ve ilişkilerini herkesten gizledikleri konuşuluyor. İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu online dizi - film izleme platformu Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' programının sunucusu Hasan Can Kaya geçtiğimiz aylarda yönetmen Sultan San ile 2,5 yıllık birlikteliğini noktalamıştı. Kendisinden 6 yaş büyük olan yönetmen Sultan San ile ilişkisini sonlandıran Kaya'nın, ünlü popçu Hadise ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.

YILIN SON AŞK BOMBASI

Snob Magazin'in haberine göre; İş insanı Mehmet Dinçerler'le 5 ay evli kaldıktan sonra geçtiğimiz eylül ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanan Hadise'nin, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Şarkıcının, Konuşanlar programıyla adını duyuran ve büyük bir hayran kitlesi elde eden komedyen Hasan Can Kaya ile aşk yaşadığı magazin kulislerinde konuşuluyor.

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiasıya gündemden düşmeyen Hadise'nin yaklaşık bir aydır kendisinden 4 yaş küçük olan Kaya'yla birlikte olduğu iddia edildi.

AŞKARINI GÖZLERDEN UZAKTA YAŞIYORLAR

İlişkilerini herkesten gizleyen ikilinin, son günlerde arasının ise açık olduğu öğrenildi. Sosyal medyada birbirini takip etmeyen ikiliden Kaya'nın sevgilisi Hadise'nin Instagram'dan paylaştığı doğum günü fotoğraflarını beğenmesi ise dikkat çekti.

 

 

Hasan Can Kaya ile Hadise sevgili mi? ile ilgili etiketler Hadise Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.