Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

18 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Ateş Kadehi adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Harry Potter ve Ateş Kadehi hangi kanalda, Harry Potter ve Ateş Kadehi oyuncuları kimlerdir sizler için araştırdık.

18 Ocak Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan Harry Potter ve Ateş Kadehi ı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Harry Potter ve Ateş Kadehi 2005 yılında vizyona girmiştir..

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Harry’nin Hogwart’daki dördüncü yılı başlamak üzeredir. Yaz tatilinde arkadaşları ile keyifli zamanlar geçirmiştir. Bu sezonda iddialı bir ürkütücü olaylar silsilesinden geçecek olduğundan henüz haberdar değildir. Lord Voldemort ile burun buruna gelecek olması, yeni okul yılının en çarpıcı hikayesini oluşturacaktır.

Harry Potter ve Ateş Kadehi

Quidditch Dünya Kupası finalini izleyecek ve aynı zamanda da birbirine rakip olan iki büyücülük okulunun en gözdeleri ile beraber turnuvaya gireceklerdir. Önceki bölümlerde de olduğu üzere yine heyecan dolu maceralarla karşımızda.

HARRY POTTER VE ATEŞ KADEHİ FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Mike Newell

Oyuncular: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

Tür: Fantastik

Yapım Yılı: 18 Kasım 2005 / 2s 35dk

Harry Potter ve Ateş Kadehi filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kanal D Harry Potter Ve Ateş Kadehi harry potter filminin konusu nedir kaç yılında çekilmiş oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.