Hande Sarıoğlu'ndan Seda Sayan taklidi: "Hande Sayan gibi olmuşsun"

Fenomen Hande Sarıoğlu yine yapacağını yaptı. Süper mini eteğiyle hayranlarını bir kez daha kendisine hayran bırakan Sarıoğlu'nun Seda Sayan taklidi çok konuşuldu.

Yaptığı paylaşımlar kadar iddia yorumlarıyla da gündemde kalmayı başaran Hande Sarıoğlu bu seferde kafayı Seda Sayan’a taktı. Sayan’ın açık ayakkabı içerisine giydiği çorap sebebiyle eleştirildiği anlarda Sarıoğlu'nun bu sözleri hatırlatması olay yarattı.

Seda Sayan o dönemde, "Yaz sıcağında giydiğim o çorap zaten çok ipek, eldivenle giyebileceğiniz bir çorap. Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin, giymezsin, baldırı çıplak gezersin; beni ilgilendirmez. Ben çorap severim. Bu başka bir şeydir. Mesela bu Kraliyet Ailesi'nde bir kuraldır. Çorap Fransa'dan doğmuştur" ifadelerini kullanmış ve çokça konuşulmuştu.

Hande Sarıoğlu'ndan Seda Sayan taklidi: "Hande Sayan gibi olmuşsun"

Hande Sarıoğlu’da bunun altında kalmayarak sosyal medya hesabından mini eteğinin altına çorap giyerek ve Seda Sayan’ın sesini de arka fona yerleştirerek taklit yeteneğiyle büyüledi.

Sarıoğlu’nun hayranları da bu paylaşım sonrasında, "Parti kur oy verelim", "Hande Sayan olmuşsun" yorumlarında bulundular.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hande Sarıoğlu (@hndsar)'in paylaştığı bir gönderi

Hande Sarıoğlu'ndan Seda Sayan taklidi: "Hande Sayan gibi olmuşsun" ile ilgili etiketler Seda Sayan Hande sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.