Hande Fırat Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

Hande Fırat, CNN Türk kanalında Gece Görüşü adlı programda sunuculuk yapmaktadır. 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde CNN Türk ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile FaceTime görüşmesi yaparak akıllarda ilk sırada yer almıştır.

Hande Fırat, Türk muhabir ve televizyoncusu olarak bilinmektedir. FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştiren darbe girişimi esnasında CNN Türk ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile FaceTime görüşmesi yapmıştır.

Hande Fırat Kimdir?

Hande Fırat, 10 Eylül 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ortaöğrenimini Ankara Tevfik Fikret Lisesi’nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü'nde tamamlayan Fırat, üniversite eğitimi esnasında öğretmeni Bülent Çaplı’nın derslerine girmiştir.

Murat Yetkin ile Baki Şehirlioğlu’nu dinleyen Fırat, Kanal D’de staj yaparak televizyonculuğa adım atmıştır. 1999 yılının Kasım ayında Başbakanlık muhabiri olarak CNN Türk televizyonunda çalışmaya başladıktan sonra Türkiye gündeminde temposunu hiçbir zaman kaybetmemiştir.

Hande Fırat Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

2014 senesinde Kanal D’nin Ankara Temsilciliği görevine atanan Hande Fırat, iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir. 15 Temmuz 2016 tarihi gecesinde hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile canlı yayın esnasında bir görüşme gerçekleştiren Hande Fırat, sosyal medyada zirvede yer almıştır. Erdoğan o görüşme esnasında halkı havalimanlarına ve meydanlara davet etmiştir.

30 Haziran 2017 tarihinde iş insanı Murat Özvardar ile nişanlanan Hande Fırat, 5 Aralık 2017 tarihinde de evlenerek dünya evine girmiştir. Çiftin nikah şahitliklerini ise Ömer Çelik ve Aydın Doğan yaparken, nikahı ise dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna kıymıştır.

İlk evliliğinden 2005 doğumlu Nehir adında bir kızı olan Hande Fırat, yağlı boya ile yakından ilgilenmekte ve evinin bir odasını da hobi zevkleri için ayırmaktadır.

48 yaşında olan Hande Fırat; 1.74 boyunda, 66 kilo ve Başak burcudur. Murat Özvardar ile evli olan Hande Fırat, Instagram’da @ handefrt hesabını kullanmaktadır.

Hande Fırat Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? ile ilgili etiketler Hande Fırat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.