Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mustafa Ceceli'nin deprem bölgeleri için bağış yaptığını duyurdu

Ünlü isimler depremin ardından tek yürek oldu. AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, milli futbolcu Merih Demiral, eski futbolcu Hakan Balta ve eşi Derya Balta, şarkıcı Mustafa Ceceli, Fenerbahçe'de forma giyen Mert Hakan Yandaş, Ankaragücü'nde forma giyen Emre Kılınç gibi isimlerin deprem bölgeleri için bağış yaptıklarını duyurdu. Levent, hangi ismin ne kadar bağışta bulunduğunu da açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen depremlerin ardından Türkiye tek yürek oldu, deprem bölgelerine 81 ilden yardım yağdı. Depremin ardından Haluk Levent'in başlattığı yardım kampanyasına sanat ve spor camiasından destekler gecikmedi.

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile binlerce kişinin yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent de Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrasında bölgeye yardım götürmek için ekibiyle birlikte seferber oldu.

AHBAP Derneği ile birlikte deprem bölgelerine yardım götüren ve depremden en çok etkilenen illerden Hatay'a giden Levent, deprem bölgelerine yardımda bulunmak isteyenler için AHBAP Derneği'nin Valilik özel izinli destek hesabı bilgilerini Twitter hesabından paylaştı.

Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Hesap bilgilerimizi isteyen tweetlere cevap olarak:
(Aceleden az önce yanlış paylaşmışım)

Valilik özel izinli destek hesabı.

Çadır, kuru gıda, battaniye ve birçok ihtiyaç için

Ahbap Derneği
Vakıfbank
TR200001500158007318677809

ÜNLÜ İSİMLER DEPREM BÖLGESİ İÇİN BAĞIŞ YAPTI


Haluk Levent'in yardım çağrısının ardından ünlü isimler harekete geçti. Kıvanç Tatlıtuğ, Merih Demiral, Derya Balta, Mustafa Ceceli, Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç gibi isimler afet bölgesi için bağışta bulundu. Dayanışma için kendisini arayan ilk ismin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu belirten Haluk Levent, ünlü oyuncunun lojistik ihtiyacı için de destek olacağını belirtti.

 

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN ALKIŞ TOPLAYAN HAREKET

Kıvanç Tatlıtuğ'un deprem bölgeleri için 200 bin TL bağış yaptığını duyuran Levent, diğer isimlerin de verdiği bütçeyi Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla açıkladı.

Haluk Levenet konuya ilişkin paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Dayanışma adına ilk arayan @kivanctatlitug oldu. 200 bin ₺ bağış yaptı.
Ayrıca lojistik ihtiyaç için destek vereceğini söyledi.💚💚
Ardından @Merihdemiral aradı. 1 milyon ₺ bağış yaptı.
Ve sevgili kardeşim Murat K. kardeşim 325.646 usd bağış yaptı.

Bi önceki twite devam edeyim.
Önce @MHYandas aradı. 200 bin ₺
Efsane futbolculardan Hakan Balta ve eşi
@deryaabalta 300 bin ₺ bağış yaptı Ve
@mustafaceceli 200 bin ₺
Hemen sonrasında @Emreeklnc54 150 bin ₺ bağış yaptı.
Ve @Papara 2 milyon 500 bin ₺ bağış yaptı 👏👏👏👏

Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mustafa Ceceli'nin deprem bölgeleri için bağış yaptığını duyurdu - Resim : 3

Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mustafa Ceceli'nin deprem bölgeleri için bağış yaptığını duyurdu - Resim : 4

 

 

Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ ile Mustafa Ceceli'nin deprem bölgeleri için bağış yaptığını duyurdu ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Levent AHBAP deprem Sosyal Medya Kahramanmaraş Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.