Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın ablasından yeni açıklama

Fenomen Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kardeşlerinin ve halasıyla eniştesinin enkaz altında kaldığını duyurmuştu. Taha Duymaz ve diğer kardeşlerinden saatlerdir haber alamayan Semiha Duymaz, yeni bir paylaşımda bulunarak gözyaşları içinde yardım istedi.

Sosyal medyada paylaştığı yemek tarifi videolarıyla ünlenen Taha Duymaz ve kardeşleri, meydana gelen depremde göçük altında kaldı. Hatay'da yaşayan Taha Duymaz'ın ablası konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, ''Kardeşim Melek, Taha, Umut, halam, eniştem enkaz altında. Lütfen yardımcı olun. Kimse bakmıyor olduğu bölgeye. Hayat Antakya Betonsan Bedia Sabuncu okul karşısı adres'' ifadelerini kullandı.

Saatlerdir kardeşlerinden haber alamayan ve büyük bir korku yaşayan Semiha Duymaz, gözyaşları içinde yeni bir paylaşımda bulundu. Kardeşleri ile hala ve eniştesinin bulunduğu konumun bilgilerini paylaşan Semiha Duymaz, ''Lütfen yardım edin'' dedi.

''NE OLURSUNUZ ARTIK YARDIM EDİN...''


Taha Dutmaz'ın ablası Semiha Duymaz, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı yeni paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ''Arkadaşlar ben Taha Duymaz'ın ablasıyım. Sabahtan beri hiçbirine ulaşamıyoruz. Melek, Taha, Umut, halam, eniştem... Onların evlerinde kalmışlardı dün gece. En son zaten story atmışlardı, görmüşsünüzdür. Şu anda orada hiçkimse yok. Göçük altında kalmışlar. Akevler Betonsan Bedii Sabuncu İlkokulu'nun hemen karşısında. Lütfen yardım edin. Tam adres bilemiyorum. Tam adres bilemediğim için de tarif edemiyorum. Okulun hemen yanında İpek Düğün Salonu var, onun hemen çaprazında. Ne olursunuz yardım edin artık.''

 

 

Depremde enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın ablasından yeni açıklama ile ilgili etiketler Hatay deprem Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.