Oyuncu Harun Can: ''Buradan markalara sesleniyorum...''

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Oyuncu Harun Can, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla büyük markalara seslendi. Can, paylaşımında ''Jeneratör üretenler, akaryakıt şirketleri, paketli gıda üretenler, su şirketleri... Lütfen bölgeye intikal ediniz.'' çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgeleri için yardım kampanyası başlatıldı, belediyeler de yardım için seferber oldu. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan oyuncu Harun Can, büyük markalara seslendi.

''JENERATÖR ÜRETENELER, SU ŞİRKETLERİ...''

''Merhaba, ben Harun Can. Sade bir vatandaş olarak bir duyuruda bulunmak istiyorum.'' diyen Harun Can, büyük markalara çağrıda bulunarak, ''Eminim pek çok insan benimle aynı görüşü paylaşacaktır. Buradan markalara sesleniyorum. Jeneratör üretenler, akaryakıt şirketleri, paketli gıda üretenler, su şirketleri... Lütfen bölgeye intikal ediniz. Bölgede bu konuda çok ciddi sorunlar yaşanacak. Biliyorum kurum içi mekanizmalar biraz yavaş çalışabilir. Ama bu konudaki iyi niyetinizden hiçbir şüphem yok. Bu çok büyük bir afet ve hep birlikte el ele verirsek bunu daha az hasarla atlatabiliriz. Geçmiş olsun.'' ifadelerini kullandı.


Harun Can, Instagram hesabından yaptığı bu paylaşımına ise ''Eğer benimle aynı fikirdiyseniz, bu videonun ilgili markalara ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Ben, “bize” inanıyorum. Bunu da atlatacağız. Hep birlikte… Çok üzgünüm. Hepimize geçmiş olsun.'' notunu düştü.

 

 

Oyuncu Harun Can: ''Buradan markalara sesleniyorum...'' ile ilgili etiketler deprem Hatay Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.