Ufuk Özkan'dan deprem bölgeleri için 'destek ve moral ekibi' önerisi

Oyuncu Ufuk Özkan, deprem bölgelerine gidecek destek & moral ekibinin kurulması önerisinde bulundu. Yabancı dili olduğu için yabancı kişilerle de iletişim kurabileceğini belirten Özkan, gönüllü olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen deprem büyük yıkıma sebep olurken, 7,7 büyüklüğündeki sarsıntı Malatya, Gaziantep, Hatay başta olmak üzere birçok ilden şiddetli bir şekilde hissedildi. Artçıların yanı sıra saat 13.24’te Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğündeki depremlerle bin 500’ü aşkın kişi hayatını kaybederken 9 bin 500’ü aşkın vatandaş da yaralandı. Kahramanmaraş merkezli 10 şehri etkileyen yıkıcı depremlerin ardından, her şehirden deprem bölgesine yardımlar gönderiliyor.

TRT1'in sevilen tarih dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nda Salih Reis karakterine hayat veren oyuncu Ufuk Özkan da afet bölesi için kendi yapabileceklerini açıkladı. Ünlü isimlerin de yer aldığı bir destek & moral ekibinin kurulması önerisinde bulunan oyuncu, yabancı dil konusunda da destek verebileceğini açıkladı.


''DESTEK & MORAL EKİBİ İÇİN GÖNÜLLÜYÜM''

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gönüllü olduğunun duyuran Ufuk Özkan şu ifadeleri kullandı:

''Biliyorum öncelikler daha önemli ama bu zamana karşı bi harp,Devlet büyüklerimiz ve vatandaşlarımız tek yürek canhıraş heryere herkese yetişmeye çalışıyor🤲 Bir destek-moral ekibi kurulsa 10 ilimizde olsak? 2 yabancı dilim var gelecek olan yabancı dostlarlada işleri hızlandırma noktasında işe yararım? Var olan işimi aksatmadan gönüllüyüm🤜🤛 Telkin-destek-moral tabii uzman paikolog ve psikiyatri hocalarımızla beraber''

ufuk özkan

 

 

 

 

Ufuk Özkan'dan deprem bölgeleri için 'destek ve moral ekibi' önerisi ile ilgili etiketler deprem Hatay Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.