Hakkında çıkan servet haberlerini yalanlayan İbrahim Tatlıses mal varlığını tek tek açıkladı!

Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde "serveti dudak uçuklatan ünlüler" listesinde yer almıştı. Bu listede olmasından dolayı sinirlenen Tatlıses, hakkında çıkan haberi yalanlamış ve listenin yanlış olduğunu söylemişti. Tatlıses, mal varlığını kendisi açıkladı. İşte Tatlıses'in dudak uçuklatan serveti...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada "serveti dudak uçuklatan ünlüler" adlı bir liste yayınlandı. Bu listede adı geçen usta sanatçı İbrahim Tatlıses ise bu duruma sinirlendi. Hakkında çıkan mal varlığı haberlerini yalanlayan Tatlıses, ne kadar serveti olduğunu kendisi paylaştı.

Tüm servetini yazılı olarak açıklayan İbrahim Tatlıses'in paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

İŞTE TATLISES'İN MAL VARLIĞI

TGRT'nin aktardığına göre; İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şu şekilde:

"Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi'nde üç daire, Şanlıurfa'da bir daire, Şanlıurfa'da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 adet Mercedes marka otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV."

Hakkında çıkan servet haberlerini yalanlayan İbrahim Tatlıses mal varlığını tek tek açıkladı! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.