Hakan Yılmaz'ı darp eden Denizhan Vural kimdir?

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz gittikleri otelin lobisinde neye uğradıklarını şaşırdılar. Etiler'de bir otelin lobisinde tanımadıkları kişilerce saldırıya uğradılar. Çift yaşadıkları şoku sosyal medya hesaplarından duyurdular. Olaydan sonra insanlar olayın neden olduğunu araştırıyorlar. Peki Hakan Yılmaz kimdir? Neden saldırıya uğradı? Hakan Yılmaz'ı kim darp etti? Hakan Yılmaz'ı darp eden Denizhan Vural kimdir? Detaylar haberimizde...

Etiler'de ünlü bir otelin lobisinde yaşadıkları şoku sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü çift Hakan Yılmaz ve Elif Yılmaz olayın etkisinden hala kurtulamadılar. Televizyonda birçok projede gördüğümüz Hakan Yılmaz genelde komik rollerle karşımıza çıkıyor. Sevilen oyuncunun başına gelen bu saldırıysa sevenlerini oldukça üzdü. Hayranları bu saldırının kim tarafından ve neden gerçekleştirildiğini aratmaya başladılar. Peki Hakan Yılmaz kimdir? Neden saldırıya uğradı? Hakan Yılmaz'ı kim darp etti? Hakan Yılmaz'ı darp eden Denizhan Vural kimdir? Detaylar haberimizde...

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, geçtiğimiz cuma günü Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırısına uğramıştı. Otel lobisindeki darp görüntüleri Duymayan Kalmasın programında yayınlandı. Görüntülerde Hakan Yılmaz'ın resepsiyon önünde işlem yapılırken saldırıya uğradığı ve resepsiyona sığındığı göze çarpıyor.

LOBİDE KAVGA

Hakan Yılmaz geçen akşam eşi ile birlikte kendisine hazırlanan sürpriz doğum günü yemeğine katıldı. Arnavutköy’de gerçekleşen doğum günü yemeği sonrası Hakan Yılmaz, eşi Elif Yılmaz ile konaklamak için Etiler’de bulunan bir otele giriş yaptı. Hakan Yılmaz, otel girişi sırasında otelin lobisinde bulunan üç kişinin saldırısına uğradı. Bu saldırıyla alakalı sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hakan Yılmaz, yasal işlemleri başlatacağını belirtti.

HAKAN_YILMAZ_1

SERBEST KALDILAR

Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü. Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı.

760x445

DENİZHAN VURAL KİMDİR?

Denizhan Vural, Kırıkkaleli bir müteahhit. Şehirde tanınan ve toplumun büyük bölümü için ‘uzak durulması gereken’ bir isim. Facebook’u çok aktif kullanıyor. Paylaşımları, kişiliği hakkında önemli ipuçları veriyor. Silahlara çok meraklı ve sık sık kan akıtmaktan söz ediyor.

'FETÖ'den tutuklanan Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök'ün mobilya mağazasını kurşunlamıştı. “Kırıkkale'nin öz evlatlarıyız. Asla ve asla FETÖ'cülere bu memleketi yedirmeyiz” diye bağıran Denizhan Vural, gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.

İŞTE DENİZHAN VURAL'IN PAYLAŞIMLARI

0d080a9ba34a7001-0d080a9ba34a7002

369x510

464x534

0d080b15fc0a7001-0d080b15fc0a7002

446x477

DARP GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın geçtiğimiz günlerde meydana gelen bu olayın görüntüleri ilk kez yayınlandı.

Görüntülerde Hakan Yılmaz'ın resepsiyon önünde işlem yapılırken saldırıya uğradığı ve resepsiyona sığındığı göze çarpıyor.

İşte o görüntüler:

--10419416_1

--10419412_1

--10419410_1

HAKAN YILMAZ KİMDİR?

Hakan Yılmaz Wikipedi’de yer alan biyografisine göre, Hakan Yılmaz 6 Aralık 1969 Rize doğumlu, oyuncudur. İlk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşadı. Okul yıllarında Üstün Gürtuna'nın hocalığında folklor çalışmalarında bulundu. Lise yıllarında Çetin Cengiz'den modern dans dersleri aldı. Yetmedi aynı salonda 3 yıl dans dersleri verdi. Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamadı. Amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında oynadı ve askere gitti. Askerde 15 ay fotoğrafçılık ve animasyon ekibinde görev alıp gösteriler yaptı. Askerden sonra Antalya’ya yerleşti orada çizgi tiyatrosunda 2 yıl oynadı ve televizyonda Çizgi Show adlı programda yer aldı. İstanbul’a dönüp Teyfik Gelenbe'nin tiyatro kursuna katılıp ders aldı. Bir arkadaşı ile Star TV için skeç programı hazırladı. Ancak yayınlanacağı akşam Körfez Savaşı başladı ve program bu güne kadar halen yayınlanmadı. Oyunculuğa ara verip grafikerlik yaptı. 1994 yılında İner misin? Çıkar mısın? adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerde oyunculuk yaptı 1995 yılında Televizyon Çocuğu adlı show programında oyunculuk yaptı, reklam filmlerinde oynadı. 1997 yılında Yangın Ayşe adlı dizide oynadı 1998 yılında 120 bölüm Büyük Küçük Demeden adlı çocuk yarışma programını sundu. Reklam filmleri çekti. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide oynamaya başladı ve 500 bölüm oynadı. 2004 yılında Uy Başuma Gelenler adlı dizide oynadı. 2004–2005 sezonunda Sevgili Karım adlı tiyatro oyunu ile İstanbul ve Anadolu’da 75 oyun oynadı. Bir çocuk babası olup 2009 yılı sonunda eşinden boşanmıştır.[1]Avrupa Yakası adlı dizide Osman Koçarslanlı karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Yahşi Cazibe adlı dizide Kemal Kükreyen karakterini oynadı.

Hakan Yılmaz'ı darp eden Denizhan Vural kimdir? ile ilgili etiketler Hakan Yılmaz Saldırı denizhan vural
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.