Hakan Altun aşk acısından eve kapandı!

Yıllardır hayatına kimseyi almayan ve geçtiğimiz aylarda oyuncu Gonca Vuslateri ile aşk yaşamaya başlayan ünlü sanatçı Hakan Altun'un ilişkisi sadece birkaç hafta sürmüştü. Ayrılığın ardından ise Altun'un kendisini eve kapattığı öğrenildi.

48 yaşındaki ünlü sarkıcı Hakan Altun, isminin Ajda Pekkan ile anılmasından birkaç hafta sonra, 34 yaşındaki oyuncu Gonca Vuslateri ile ilişkiye başlamıştı. Altun, sosyal medya hesabı üzerinden Vuslateri ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın. Vuslatı beklerken..." notunu düşmüştü. 

Yapılan haberlerin ardından ikilinin 30 Aralık'ta nikah kararı aldıkları söylenirken, 4 Ocak'ta ayrılık haberi geldi.

Hakan Altun aşk acısından eve kapandı!

KENDİNİ EVE KAPATTI!

Altun'un, Vuslateri'yle ilişkisi başlayınca yakınlarına yıllardır aradığı mutluluğu bulduğunu söylediği ancak ailesinde bu ilişki için onay almadığı iddia edilmişti. Ani ayrılık kararıyla sarsılan Altun'un Bodrum'daki evine kapandığı öğrenildi.

Hakan Altun aşk acısından eve kapandı! - Resim : 2

"YALANLAR, ALDATANLAR, SAHTELİKLER..."

Yakın dosları hariç kimsenin telefonunu açmadığı ve dışarı adım atmadığı söylenen Altun, iddialara göre aşkını notalara döküyor. Vuslateri ise ayrılığın hemen ardından, "İnsanın umudunu kaybettiren şeyler; yalanlar, aldatanlar, sahtelikler" cümlelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

HAKAN ALTUN KİMDİR?

972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir. "Arap Hasan" lakaplı futbolcu Hasan Altun'un oğlu olan Hakan Altun'un bir de kız kardeşi vardır. lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda yapan Hakan Altun, yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlamıştır.

1994 yılında, Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda çalışan Hakan Altun 1997'de görevini bırakarak vatani görevini yapmak için askere gitti. Askerliğini yaptığı Ankara'da besteci yönünü keşfeden Hakan Altun, 1998 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Sevilen sanatçı ilk albümündeki "Hani Bekleyecektin" adlı şarkısı ile o dönem büyük bir çıkış yakalamıştır.

2000 yılında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası "Ağlamak Yok Yüreğim"dir. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir.

Birçok usta sanatçı ile birlikte çalışan ve bestelere imza atan Hakan Altun ud, cümbüş, gitar ve klavye çalmaktadır. Çok iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Hakan Altun müzikal çalışmalarına devam etmektedir.

ALBÜMLERİ

Hakan (1999)

Ağlamak Yok Yüreğim (2000)

Nefesimsin (2002)

Yaralı Bir Aşkın Öyküsü (2003)

Hediye (2005)

Küstüm Aşklara (2006)

Aşk, Ayrılık ve Adam (2007)

Aklın Bende Kalmasın (2008)

Tercihimdir (2010)

Senden Sonrası (2012)

Dedemin İlahileri (2014)

Aşk Lütfen Gel (2015)

 

Hakan Altun aşk acısından eve kapandı! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Hakan Altun Aşk ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.