Hadise'nin saplantılı hayranı bu kez de kız kardeşi Derya Açıkgöz'e taciz mesajları gönderdi

Hadise’nin saplantılı hayranının bu kez de kız kardeşi Derya Açıkgöz’e taciz mesajları attığı ortaya çıktı. Modacı Derya Açıkgöz'e “Bu ilişki kor gibi yanacak” diye mesaj atan Ümit. S. hakkında 5 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

Şarkıcı Hadise'yi uzun zamandır cinsel içerikli mesaj ve mektuplarla tehdit eden 49 yaşındaki Ümit S.'ye 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Şarkıcının ''Beni sürekli takip ediyor. 'Korkma seni kimseye yar etmeyeceğim. Sen benim tek aşkımsın' diye mesajlar atıyor'' dediği tacizci hayran 3 bin 300 TL'lik adli para cezasına çarptırıldı.

 

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; O saplantılı hayranın Hadise'nin modacı kız kardeşi Derya Açıkgöz'e de aynı şekilde taciz mesajları attığı ortaya çıktı.

Hadise'nin saplantılı hayranı bu kez de Derya Açıkgöz'e taciz mesajları gönderdi


Ümit S., sosyal medya üzerinden Derya Açıkgöz'e "Buluşacağız, bu ilişki kor gibi yanacak. İnci tanem bekle beni. Doğum günün bana geldiğin gündür, hasret ateşinin söndüğü gündür" şeklinde mesajlar gönderdi.

 

'PİŞMANIM'

Bunun üzerine ünlü şarkıcının kız kardeşi, Av. Dr. Hakan Öncel aracılığıyla Ümit S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında ifadesi alınan saplantılı hayran Hadise ve kız kardeşine 10 yıldır hayran olduğunu ve mesajları kabul ettiğini belirterek "Bir haftadır mesaj atmıyorum. Rahatsız etmiyorum, pişmanım" dedi.

HAPSİ İSTENİYOR

Taciz mesajlarına bir hafta ara veren Ümit S. hakkında iddianame düzenlendi. Sapığın cinsel taciz, kişilerin huzur ve sükunetini bozma suçundan 5 yıl 6 aya kadar hapsi isteniyor.

 

 

Hadise'nin saplantılı hayranı bu kez de kız kardeşi Derya Açıkgöz'e taciz mesajları gönderdi ile ilgili etiketler Hadise Derya Açıkgöz Taciz mahkeme dava soruşturma Ceza Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.