Abla Açıkgöz resti çekti!

Ünlü popçu Hadise, birlikte çalıştığı kardeşleriyle yollarını ayırma kararı almıştı. Güzel şarkıcının menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz birlikte çekildikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırarak tepkisini ortaya koydu.

Menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Hadise, stilisti olan kız kardeşi Derya Açıkgöz ile de artık çalışmama kararı almıştı. Hülya Açıkgöz de sosyal medya hesabından Hadise ile tüm fotoğraflarını kaldırdı.

Annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar girişimi sebebiyle zor günler geçiren Hadise'nin, kardeşleriyle arası açıldı.

Yaşadıkları olaylarla magazin gündeminden düşmeyen Açıkgöz kardeşlerden son hamle abla Hülya Açıkgöz’den geldi.

Abla Açıkgöz resti çekti!

Annelerinin yaşadığı üzücü olaydan sonra Hadise artık kardeşleriyle çalışmama kararı aldığını yakın çevresine dile getirmişti.

Hülya Açıkgöz kardeşi Hadise'nin bu kararından sonra Instagram hesabından annesi Gülnihal Açıkgöz'ün bir fotoğrafı hariç tüm resimlerini kaldırdı.

Abla Açıkgöz bugün doğum günü olan küçük Kardeşi Derya Açıkgöz ile de bir fotoğrafını paylaşarak altına, "İyi ki doğdun prenses" mesajını düştü.

Abla Açıkgöz resti çekti! ile ilgili etiketler Hadise Derya Açıkgöz hülya açıkgöz gülnihal açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.