Hacı Mustafa Atmaca kimdir, ne dedi, kaç yaşında, nereli?

Hacı Mustafa Atmaca kim? Geçtiğimiz saatlerde göz altına alınan Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca'nın kim olduğu merak konusu oldu. TikTok'ta 641 bin takipçisi bulunan ve "Erzurumlu Hacı Dönerci" lakabıyla tanınan Atmaca, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında sarf ettiği sözlerle gündeme oturdu. Peki, Hacı Mustafa Atmaca kimdir, ne dedi, kaç yaşında, nereli? İşte Hacı Mustafa Atmaca hakkında merak edilenler...

Üçler Döner sahibi Hacı Mustafa Atmaca'nın gözaltına alınması, sosyal medyada büyük yankı uyandırmış durumda. Bu çerçevede Mustafa Atmaca'nın kim olduğu ve ne dediği merak ediliyor. Peki, Hacı Mustafa Atmaca kimdir, ne dedi, kaç yaşında, nereli?

Hacı Mustafa Atmaca kimdir, ne dedi, kaç yaşında, nereli?

Hacı Mustafa Atmaca kimdir?

Üçler Döner'in sahibi olarak bilinen Hacı Mustafa Atmaca'nın, TikTok platformunda 641 bin takipçisi bulunmaktadır. Ancak internet üzerinde detaylı bir biyografiye rastlanmamıştır.

Hacı Mustafa Atmaca ne dedi?

Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği iddiasıyla polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sosyal medya üzerinde yaptığı canlı yayında sarf ettiği sözler nedeniyle hukuki bir süreç başlatılmış ve emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınmıştır.

Hacı Mustafa Atmaca tutuklandı mı?

Hacı Mustafa Atmaca, emniyet güçleri tarafından 11 Ekim 2023 tarihinde tutuklanmıştır. Ancak polis soruşturması devam etmektedir ve ilerleyen süreçte daha fazla bilgi gelmesi halinde bilgiler güncellenecektir.

Hacı Mustafa Atmaca kimdir, ne dedi, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.