Güzelliğiyle annesini solladı! Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızı Duru Kınay son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Güzelliğiyle bir döneme damgasını vuran Emine Ün'ün kızı Duru Kınay büyüdü. 2003 - 2019 yılları arasında evli olan oyuncu Emine Ün ile Emre Kınay'ın 17 yaşındaki kızları Duru Kınay son haliyle sosyal medyaya damga vurdu. Kızı Duru Kınay ile Instagram'da bir paylaşımda bulunan Emine Ün'ün gönderisine 'güzelliğini annesinden almış' yorumları yağdı. İşte eski eşler Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızları Duru'nun son hali...

Emine Ün, Emre Kınay ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Duru Kınay ile sosyal medya hesabından paylaşım yaptı, Duru Kınay'ın son halini görenler hayrete düştü. 2003 yılında evlenen oyuncu çift Emre Kınay ile Emine Ün, bir sonra kızları Duru Kınay'ı kucaklarına almanın heyecanını yaşamışlardı. Çift 16 yıllık evliliklerini 2019'da sonlandırmışlardı. Eski eşlerin kızları Duru şimdilerde genç kız oldu. 17 yaşındaki Duru Kınay güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı. Küçük yaşlarda kilolu olan Duru'nun değişimi dikkat çekti.


DURU KINAY SON HALİYLE KENDİNE HAYRAN BIRAKTI


İbrahim Erkal ile oynadığı 'Canısı' filmi ile hafızalara kazınan ve son dönemde 9 yıllık evliliğini 2021'de sonlandırdığı eski eşi Tolga Karakaş haberleriyle gündemde olan sinema ve tiyatro oyuncusu Emine Ün, kızıyla birlikte çekilen bir videosunu yayınladı. Ün'ün küçük yaşlardayken magazin dünyasından uzakta büyüttüğü kızı son haliyle herkesi şaşırttı.

emine ün - duru kınay


500 bini aşkın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımına ''Öyle de güzel böyle de güzeldir benim kızım Duru'' notunu düşen Emine Ün'ün gönderisi büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı. Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızı Duru Kınay için 'güzelliğini annesinden almış, 'ne kadar büyümüş', 'güzelliğiyle annesini sollamış', 'Duru büyüdükçe anneye benziyor', 'gençliğiniz yanınızda yürüyor' yorumları yapıldı. 

Güzelliğiyle annesini solladı! Emre Kınay ile Emine Ün'ün kızı Duru Kınay son haliyle görenleri şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Emre Kınay emine ün Duru Kınay son hali şimdiki hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.