Gülşen Yüksel Salt neden ekranlarda yok, 2. Sayfa'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

2. Sayfa'nın sunucularından Gülşen Yüksel Salt'ın programdan ayrılma sebebi merak konusu oldu. Bu bağlamda Gülşen Yüksel Salt'ın 2. Sayfa programından neden ayrıldı ve neden ekranlarda olmadığı merak ediliyor. Peki, Gülşen Yüksel Salt neden ekranlarda yok, 2. Sayfa'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte Gülşen Yüksel Salt'ın kimliği, yaşamı, ve programdan ayrılma nedeni...

2. Sayfa'nın sunucularından Gülşen Yüksel Salt'ın programdan ayrılma sebebi, izleyicilerin dikkatini çeken bir konu haline geldi. Gülşen Yüksel Salt'ın 2. Sayfa programından neden ayrıldığı ve ekranlarda neden görünmediği merak konusu oldu. Gülşen Yüksel Salt'ın ekranlardan uzaklaşmasının arkasındaki sebepler ve ayrılık süreci izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Peki, Gülşen Yüksel Salt neden ekranlarda yok, 2. Sayfa'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte detaylar...

Gülşen Yüksel Salt neden ekranlarda yok, 2. Sayfa'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı?

GÜLŞEN YÜKSEL SALT KİMDİR?

Gülşen Yüksel Salt, 1977 yılında Sivas'ta doğmuştur. Uzun yıllar boyunca Sabah gazetesinde çalıştıktan sonra Vatan Gazetesi'nde Magazin Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Televizyon kariyerine 2007 yılında Kanaltürk ekranlarında partneri Müge Dağıstanlı Erdoğan ile birlikte sundukları "2. Sayfa" programı ile adım atmıştır. Yüksel, farklı kanallarda ve farklı program adları altında birçok televizyon projesinde yer almıştır. 2016 Altın Kelebek Ödülleri'nde "Yılın En İyi Magazin Programı" seçilen "Renkli Sayfalar" programı ile dikkat çekmiştir. 2012 yılında Vestel Grubu'nun ARGE şirketi olan VESTEL’in Genel Müdürü Metin Salt ile evlenmiş ve TV8 ekranlarında "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programını sunmaya devam etmiştir.

 GÜLŞEN YÜKSEL SALT 2 SAYFADAN AYRILDI MI, NEDEN AYRILDI?

Yaklaşık 18 yıldır partneri Müge Dağıstanlı Erdoğan ile birlikte 2. Sayfa programının sunuculuğunu üstlenen Gülşen Yüksel Salt, son yayınında izleyicilerine veda etmiş ve 2024'e yeni başlangıçlarla gireceklerini belirtmiştir. Salt'ın ayrılma nedenine dair detaylı bilgi verilmese de, yeni projeler, yeni heyecanlar ve başlangıçlarla dolu bir yıl için izleyicilere teşekkür etmiştir. Gülşen Yüksel Salt'ın programdan ayrılmasıyla birlikte, kardeşi Müge Dağıstanlı Erdoğan'ın "Aramızda Kalmasın" programı ile devam edeceği belirtilmiştir.

Gülşen Yüksel Salt neden ekranlarda yok, 2. Sayfa'dan ayrıldı mı, neden ayrıldı? ile ilgili etiketler 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.