Gülse Birsel'in hikayelerini özleyenlerin yüzlerini güldüren proje! Yılbaşı Gecesi filmi ile geri dönüyor!

Yarattığı karakterler ve oluşturduğu hikayeler ile Türk televizyonlarına damgasını vuran ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, yeni filmi ile hasreti dindirmeye geliyor. İşte Birsel’in yeni filmi…

“Komedyen dediğin erkek olur” algısını yıkan ilk kadın oyunculardan birisi olan Gülse Birsel, ekrana ve sinemaya yaptığı işler ile farkını ortaya koymayı başardı. Kaleme aldığı kitaplar, sunuculuğunu üstlendiği TV programları, oluşturduğu hikayeler, canlandırdığı karakterler ve daha pek çok meziyeti ile “10 parmağında 10 marifet” dedirten ünlü oyuncu ve senarist, aynı zamanda gazetelerde kaleme aldığı haberler ile de seneler boyunca adından söz ettirdi.

Hep işi ile ön planda olan, sansasyonel haberlerden uzak durmayı tercih eden ve bu yönü ile de her kesim tarafından oldukça sevilen Gülse Birsel, 1999 yılından bu yana Murat Birsel ile gözlerden uzak bir evlilik yaşıyor. Özel hayatı ile hiç gündem olmadığı için Birsel’in tam 23 yıldır evli olduğunu duyanlar, adeta şok geçiriyor.

Geçtiğimiz günlerde “kadın komedyen” algısının çoktan yıkıldığına işaret eden bir paylaşım yapan ve sosyal medya kullanıcılarından da bu konuda oldukça destek alana Gülse Birsel, canlandırdığı birçok karakter, kaleme aldığı birçok proje olmasına rağmen halen “Avrupa Yakası” isimli TV dizisi ile kendisine hayran bıraktırıyor.

2004- 2009 yılları arasında ATV’de yayınlanan dizide ve Gazanfer Özcan, Hümeyra, Levent Üzümcü, Engin Günaydın, Ata Demirer, Binnur Kaya gibi birbirinden değerli sanatçıları bir araya getiren Gülse Birsel, sonrasında da birçok proje ile ana akım medyada yer aldı. Yalan Dünya, Jet Sosyete gibi projeler ile dikkatleri üzerine çeken Gülse Birsel’in bir daha TV’ye ne zaman bir proje hazırlayacağı merak konusu olurken Birsel’den yeni bir sürpriz geldi.

Son dönemlerde birçok oyuncunun ve senaristin yaptığı gibi dijital platforma yönelen Birsel, “Yılbaşı Gecesi” isimli filmi ile seyirciyi güldürmeye geliyor.

“PANDEMİDE ORTAYA ÇIKTI!”

Gülse Birsel'in hikayelerini özleyenlerin yüzlerini güldüren proje! Yılbaşı Gecesi filmi ile geri dönüyor!

Geçtiğimiz günlerde Alem’e bir röportaj veren Gülse Birsel, heyecan ile beklenen “Yılbaşı Gecesi” isimli film projesi ile ilgili konuştu. Filmin hikayesinin pandemi döneminde oluşmaya başladığını ifade eden Birsel, apartmanda gizli gizli buluşan komşulardan etkilendiğine işaret etti. O dönem içerisinde film konusunun yavaş yavaş kafasında gelişmeye başladığını ifade eden Birsel, aslında bir dizi yazarken dizi projesinin ertelenmesi üzerine rotasını bu yöne çevirdiğini belirtti.

YILBAŞI GECESİ FİLMİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

30 Aralık gecesi Disney+’ta yayına girecek olan Yılbaşı Gecesi filminde, birbirlerini tanımayan komşuların bir yılbaşı gecesini birlikte geçirmeleri ele alınacak. Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

  • Alina Boz, Alican Yücesoy, Ayta Sözeri, Büşra Pekin, Boran Kuzum, Emir Benderlioğlu, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Fatih Artman, İrem Sak, Gülse Birsel, Kubilay Tunçer, Serkan Keskin, Nazmi Sinan Mıhçı, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör.
Gülse Birsel'in hikayelerini özleyenlerin yüzlerini güldüren proje! Yılbaşı Gecesi filmi ile geri dönüyor! ile ilgili etiketler Gülse Birsel film
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.