Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı: Ah kıyamam ben sana!

Bu yıl 51 yaşına giren ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, sosyal medya hesabı üzerinden gençlik fotoğrafını paylaştı. Birsel yaptığı paylaşıma, "Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme" notunu düştü.

'Avrupa Yakası', 'Yalan Dünya' ve 'Jet Sosyete' gibi dizilere imzasını atan Gülse Birsel, üniversite yıllarını andı.

Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı: Ah kıyamam ben sana!

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olan Birsel, okul yıllığındaki fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu yayınladığı karesine şu notu düştü:

"AH KIYAMAM BEN BUNA..."

Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme. (Birisi Boğaziçi Üniversitesi yıllığından çekmiş. Benim yıllığım nerede acaba? Saçlarımı kızıla boyatıyordum o ara, niye acaba? Burnum daha iyiymiş, gençlikten mi acaba?)

Gülse Birsel gençlik fotoğrafını paylaştı: Ah kıyamam ben sana! ile ilgili etiketler Gülse Birsel Sosyal Medya Boğaziçi Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.