Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Kutluay, Edwina Sponza'dan vazgeçemiyor

35 yaşındaki oyuncu Gülcan Arslan ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan 47 yaşındaki eski basketbolcu ve iki çocuk babası İbrahim Kutluay, beş yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Edwina Sponza ile birlikte görüntülendi. Günaydın yazarı Bülent Cankurt köşesinde, İbrahim Kutluay'ın uğruna Demet Şener ile 12 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile ilişkisini kaleme aldı.

Sosyetik güzel Edwina Sponza için, 2 çocuğunun annesi Demet Şener'le evliliğini bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, en son 2021 yılında 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı' dizisinde 'Despina' karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Gülcan Arslan'la adı aşk dedikodularına karışmıştı.

Kutluay, 5 yıl boyunca bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Edwina Sponza ile birlikte görüntülendi. Günaydın yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde, daha önce 'Dostuz' açıklamasında bulunan ikilinin birlikte olduğunu ve bunu gizlediklerini yazdı.

Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Kutluay, Edwina Sponza'dan vazgeçemiyor

İşte Bület Cankurt'un ''Bu nasıl dostluk! Baş başa ev davetine gittiler'' başlıklı yazısı...

''İbrahim Kutluay'ın uğruna 12 yıllık evliliğini bitirdiği Edwina Sponza ile ilişkisine akıl sır erdiremiyorum! Flört ettikleri beş yıl boyunca kaç kez ayrılıp barıştıklarını kendilerinin bile unuttuğu aşıklar, son olarak mayısta ilişkilerine noktayı koymuştu.

Ayrılığın ardından sabah yürüyüşü yaparken Sevgiler Günü'nde bir otele girerken görüldüler. Ama buna rağmen ikisi de "Aramızda aşk yok dostluk var" dedi.

Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Kutluay, Edwina Sponza'dan vazgeçemiyor - Resim : 2

Bu dönemde adı, oyuncu Gülcan Arslan ile anılan İbrahim Kutlay, önceki akşam yine Edwina Sponza ile birlikteydi. Üstelik birlikte bir ev davetine katıldılar. Ressam Elif Karadayı'nın evinde verdiği yemeğe baş başa giden Kutluay ile Sponza, şimdi ne diyecek acaba çok merak ediyorum. 

Bu saatten sonra "Aşk yok, dostluk var" demelerine kimse inanmaz. En azından ben inanmam. Benim asıl merak ettiğim ise, tekrar birlikte olduklarını niye gizlemeye çalıştıkları!''


YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 




 

Gülcan Arslan'la aşk yaşadığı konuşuluyordu... İbrahim Kutluay, Edwina Sponza'dan vazgeçemiyor ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay edwina sponza bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.