Gülben Ergen'e şok! Hapise mi girecek?

Gazeteci Erhan Çelik, hakkında koruma tedbiri aldırdığı eski eşi şarkıcı Gülben Ergen'in sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle kararı ihlal ettiği yönünde şikayetçi oldu. Savcılık, koruma kararı veren İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne yazı yazarak Ergen'in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Mahkemenin kararı bekleniyor. Peki, Gülben Ergen tutuklanacak mı? Hapise mi girecek? Gülben Ergen için neden tutuklanma kararı çıkarıldı? Detaylar haberimizde...

Gazeteci Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen hakkında koruma tedbiri aldırdı. Savcılık, kararın ihlal edildiğini belirterek Ergen'in zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Gülben Ergen de ayrıca mahkemeye başvurarak hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı Erhan Çelik'in de kendisine mesaj atarak kararı ihlal ettiği yönünde geçen hafta şikayetçi olmuştu. Savcılık koruma kararı veren İstanbul 11. Aile Mahkemesi'ne de yazı yazarak Çelik'in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istemişti. Savcılık, koruma kararı veren İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne yazı yazarak Ergen'in karara uymadığı gerekçesiyle zorlama hapsine karar verilmesini istedi. Mahkemenin kararı bekleniyor. Peki, Gülben Ergen tutuklanacak mı? Hapise mi girecek? Gülben Ergen için neden tutuklanma kararı çıkarıldı? Son dakika gelişmeler ve detaylar haberimizde...

yazA

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Silem Berna Altay, Gülben Ergen hakkındaki zorlama hapis talebini İstanbul 14. Aile Mahkemesi'ne iletti.

Savcı Altay'ın mahkemeye hitaben yazdığı talepte, 13 Ekim 2017'de 443 sayılı kararı ile Gülben Ergen hakkında, davacı Erhan Çelik'e yönelik önleyici koruma tedbiri kararı verildiği hatırlatıldı.

Talebe ekli evrakta yer alan ifade ve tutanaklarda göre Gülben Ergen'in karara uymadığının anlaşıldığı ifade edilen savcılık yazısında, "Gülben Ergen hakkında 6284 sayılı kanunun 13/1 maddesi gereğince zorlama hapsine karar verilmesi kamu adına talep olunur" denildi.

gAlben_ergen

İstanbul 14. Aile Mahkemesi talep yönünde karar verirse Gülben Ergen cezaevine girecek.

Zorlama hapis kararları genellikle ilk seferde 3 günle sınırlı oluyor. Tekerrüründe ise 5 ve 10 günlük hapis cezaları veriliyor. Gülben Ergen'in karara itiraz hakkı bulunuyor ancak ceza ertelenmiyor.

karar

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen, 25 Ağustos 1972’de Mazhar ve Gülser Ergen’in kızı olarak İstanbul, Erenköy'de doğdu. İlkokuldan sonra Erenköy Kız Lisesi’nde orta öğrenimini tamamlayan Ergen, lise öğrenimini ise Kadıköy Ticaret Lisesi’nde bitirdi.

Ergen, 1987’de lise 2. sınıftayken katıldığı Sinema Yıldızı Yarışması’nda 2. seçildi. Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen bu yarışma sayesinde tanınan bir yüz haline gelen Ergen, liseyi bitirdikten sonra mankenlik yapmaya başladı.

gAlbene_rgen

KARİYER HAYATI

Ortaokulu Erenköy Kız Lisesinde, liseyi de Kadıköy Ticaret Lisesinde okuyan Ergen, liseyi bitirdikten sonra sanat kariyerinin ilk adımlarını atmış. Konservatuvar eğitimi almamasına rağmen sadece aldığı özel eğitim ve kurslar ile eksikliğini tamamlayan Ergen, bu alanda başarılı bir çıkış yaptı.

Hayatının dönüm noktası olan 1987 yılında Hürriyet Sinema güzellik yarışmasında 2. Seçilmiş. Kariyer hayatına ilk olarak mankenlik ile başlayan sanatçı, Kenan Kalay ile başrollerini paylaştığı ‘Deniz Yıldızı’ isimli film ile sinema hayatına atılmış. Sonrasında Aydan Şener ile oynadığı ‘İki Kızkardeş’ filminde yine bir başrolde hayranlarının karşısına çıkmış.

Ardından 1990’lı yıllarda Fırat, Marziye ve Dadı dizileri ile oyunculuktaki başarısını kanıtlayan Ergen, bunun yanı sıra şarkıcılıkta da piyasaya çıkardığı albümleri ile kendini kanıtlamayı başarmış.

ÖZEL HAYATI

Ünlü sanatçı kariyerinin ilk yıllarında bir tavernada çalışırken, mekanın sahibi İlyas Atak ile aşk yaşamıştı. 2004 yılında ise Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi gibi çeşitli organizasyonlarda görev alan gazeteci ve sanat yönetmeni, aynı zamanda Yılmaz Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile dünya evine girdi. Bu evliliğinden 18 Ocak 2007 tarihinde bir erkek çocuk doğuran Ergen çocuğunun adını Atlas koydu. Daha sonra 22 Haziran 2009 tarihinde Ares ve Güney isminde ikiz çocuk dünyaya getirdi. Ergen, 11 Nisan 2012 yılında da Mustafa Erdoğan ile olan evliliğini bitirdi.

28 Eylül 2014 tarihinde ise TV sunucusu Erhan Çelik ile evlenen başarılı sanatçı, düğününü İzmir’in Selçuk ilçesinin Şirince köyünde yaptı.

erhancelik1

ERHAN ÇELİK KİMDİR?

Erhan Çelik, 1977 yılında Ankara, Polatlı'da doğmuştur. İlkokulu Polatlı'da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı'da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü. 90'lı yılların başında Polatlı televizyonu kuruldu. Orada haber sunmaya başladı. 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis-adliye, gece muhabiri olarak işe başladı. Daha sonra Reha Muhtar ekibinde Show TV Ankara Haber Bürosu'nda çalıştı. Bu sırada Ankara Kocatepe'de Aczmendilerin yaptığı eylemi çekti. Sonra haberin yazılı kısmını yapan müdürlerinin yüzünden canlı yayında Reha Muhtartarafından Show TV'den kovuldu. İşsiz kalmışken gidip askerliğini yaptı. 2000 yılında Kanal 7'ye geçerek "Bu Kadar Olur" diye bir "reality show", "İskele Sancak" programı'nı ve Ahmet Hakan'ın yerine ana haberi sunmaya başladı. 7 yıl bu görevine devam etti. Daha sonra 12 Nisan 2013 tarihinde Habertürk'de çalışmaya başladı. Eski spikerlerden Jülide Gülizar'dan diksiyon ve spikerlik üzerine dersler aldı. Show TV'de Basın Kulübü programı'nı ve Ana Haber Bülteni'ni sundu.

Gülben Ergen'e şok! Hapise mi girecek? ile ilgili etiketler Erhan Çelik Gülben Ergen tutuklanacak mı hapise mi girecek tutuklama kararı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.