Gülben Ergen’den Sarıkaya'ya tepki: "Son derece onur kırıcı"

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere ünlü şarkıcı Gülben Ergen’den tepki geldi. Ergen, ses teknisyenine kordonla vuran Sarıkaya’nın bu hareketinin onur kırıcı olduğundan söz etti

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı nedeniyle şehre gelen Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i konuk ederek kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanması sonrasında İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Tam da bu sırada Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak kendisini itti.

Yaşananların ardından olaya tepki gösteren isimlerden biri olan Gülben Ergen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Ses teknisyenine kordonla vurmak ne demek!!!! Bu ne tepkisizlik! O çocuğun annesi ne hissedecek bi düşünün! Gencecik bir delikanlıyı görevini yapmaya çalışırken böylesine aşağılamak son derece onur kırıcı!!!” ifadelerine yer verdi.

Gülben Ergen’den Sarıkaya'ya tepki: "Son derece onur kırıcı" ile ilgili etiketler Gülben Ergen Muharrem Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.