Göztepe fanatiği Rıza Kocaoğlu kimdir?

Oyuncu Rıza Kocaoğlu dün oynanan Göztepe Eskişehir maçının en çok konuşulan ismi oldu. Fanatik Göztepe taraftarı olan Rıza Kocaoğlu, Göztepe'nin birinci lige çıkmasının ardından büyük coşku yaşadı. Coşkusuna hakim olamayıp sahaya inen Rıza Kocaoğlu, üçlü çektirdi ve taraftardan büyük ilgi gördü. Fanatik Göztepe taraftarı olan Kocaoğlu son olarak İçerde dizisinde oynadığı Davut karakteri ile biliniyor. Peki Rıza Kocaoğlu kimdir?

Oyuncu Rıza Kocaoğlu Göztepe Eskişehir maçının ardından sosyal medyada gündem oldu. Dün akşam spor gündemine damga vuran Göztepe Eskişehir maçının ardından Süper Lig'e çıkan Göztepe taraftarı büyük coşku yaşadı. Kutlamalar stat içinde başlarken dizi ve tiyatro oyuncusu Rıza Kocaoğlu sahaya inip üçlü çektirdi. Büyük coşku yaşayan Rıza Kocaoğlu Göztepe taraftarının da ilgi odağı oldu. Peki Rıza Kocaoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte Kocaoğlu hakkında bilinmeyenler...

Ekranların sevilen dizi ve tiyatro oyuncusu Rıza Kocaoğlu dün akşam oynanan Göztepe Eskişehir maçına damga vuran isimlerin başında geldi. Sahaya inip üçlü çektiren Rıza Kocaoğlu taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü. Fanatik Göztepe taraftarı olarak Rıza Kocaoğlu son olarak İçerde dizisinde oynadığı Davut karakteri ile biliniyor.

Ekranların sevilen dizi ve tiyatro oyuncusu Rıza Kocaoğlu dün akşam oynanan Göztepe Eskişehir maçına damga vuran isimlerin başında geldi. Kariyerinde birçok dizi ve tiyatro oyununda görev alan başarılı oyuncu son olarak İçerde dizisinde oynadığı Davut karakteri ile hafızalarımıza kazınmıştı. Sıkı bir Göztepe taraftarı olan Rıza Kocaoğlu dün akşamda stadda yerini aldı. Taraftarın büyük ilgisini çeken Rıza Kocaoğlu sahaya inip üçlü çektirdi. Peki Rıza Kocaoğlu kimdir?

page_riza-kocaoglu-34bu-benim-sevgilim-olsun34-dedim-bir-kere-bulustuktan-sonra-da-ayrilmadik_309186047

RIZA KOCAOĞLU KİMDİR?

Rıza Kocaoğlu 19 Mart 1979, İzmir doğumlu, Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Kocaoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak başrolü üstlenen oyuncu, başarılı performansı sayesinde Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. "Av Mevsimi", DOT oyunları "Malafa" ve "Punk Rock", 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen Kaybedenler Kulübü'nde rol aldı; ayrıca önemli olarak gösterilebilecek Kuzey Güney ve Ezel dizilerinde rol aldı. 2012'den bu yana Karadayı dizisinde Yasin Komiser 'i canlandırmaktadır. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan başbakan lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepe'lidir.

riza-kocaoglu-kimdir--9255438

Tiyatro oyunları
Vur/Yağmala/Yeniden
Kürklü Merkür
Hakimiyeti Milliye Aş Evi
Gelin ile Kaynana
Bizans Düştü

Filmleri ve dizileri
Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
Karadayı (dizi) (2012-2015) Komiser Yasin-Kibrit
Kuzey Güney (2011-2012) Ali
Labirent (2011) Haluk
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) Pembo-Dentist
Kaybedenler Kulübü (2010)
Av Mevsimi (2010) - Asit Ömer
Ezel (2010-2011) Dizi - Temmuz
Elif (2010) - Oğuz
Başka Semtin Çocukları (2009) - Neco
Sonsuz (2009)
Elveda Rumeli (2009) - Hacı Ali
Sınıf (2008) Dizi - Cüneyt
Emret Komutanım: Şah Mat (2007) - Obsesif Tuncay
Kabuslar evi - Karanlıktan gelen (2006)
Organize İşler (2005)
Gece Yürüyüşü (2004) Dizi - Metin
Ruhun Duymaz (2004) Dizi - Erdi
Yeni Hayat (2001) Dizi
Bana Şans Dile (2001) - Bahadır

Göztepe fanatiği Rıza Kocaoğlu kimdir? ile ilgili etiketler Rıza Kocaoğlu Göztepe rıza kocaoğlu kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.