Gözler ilk teklifte! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı başladı

Asgari ücrette pazarlık süreci devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantı için bir araya geldi. Komisyon ikinci toplantısında TÜİK tarafından sunuacak geçim indeksi ve temel ekonomik veriler masada olacak. İşte detaylar...

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise toplumun tamamını ilgilendiren yeni asgari ücreti belirleyecek Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantısı başladı.

Gözler ilk teklifte! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı başladı

Komisyon ikinci toplantısında TÜİK tarafından sunuacak geçim indeksi ve temel ekonomik veriler masada olacak. Toplantıda, Hazine ve Maliye ile Ticaret bakanlıkları ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temsilcilerinin ekonomik veri ve raporları komisyonla paylaşması bekleniyor.

İşçi, işveren ve hükümet yetkililerinden oluşan 15 kişilik Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantı sonrası birer temsilcinin kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor.

Gözler ilk teklifte! Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ikinci toplantısı başladı ile ilgili etiketler ekonomi asgari ücret tespit komisyonu asgari ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.