Gözde Kansu'nun paylaşımında ünlüler geçidi! Kimler fotoğrafta var?

Gözde Kansu sosyal medya hesabı Instagram'dan üniversite yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı. 1998 yılından günümüze gelen fotoğrafta birçok ünlü ismi birlikte gören takipçiler fotoğrafa yoğun ilgi göstermeye başladılar. Aynı zamanda ünlülerin yıllar önceki halinin yer aldığı fotoğraf merakla araştırmaya başaldı. Peki fotoğrafı takipçileri ile paylaşan Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta kimler var? Detaylar haberimizde...

Oyuncu Gözde Kansu, Instagram hesabından üniversite yıllarından bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraf Kansu'nun takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.1998 yılından kalma fotoğrafta yan yana yer alan çok sayıda ünlü ismin yer aldığı fotoğraf herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Gözde Kansu kimdir? Kaç yaşında? Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta kimler var? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_5

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı kareye sosyal medya kullanıcılarının ilgisi büyük oldu. 1998 yılında çekilen fotoğrafta, Gözde Kansu ile Rıza Kocaoğlu, Şebnem Bozoklu, Selin Türkmen, Engin Altan Düzyatan, Öner Erkan ve Burak Altay gibi isimleri gören takipçileri "Yok böyle kadro! Böyle sınıf mı olur, ünlü karması" yorumunda bulundu.

GÖZDE KANSU

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

indir_3

KARİYERİ

Oyunculuğa baleyle başladı. Daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdi ve kazandı.

ŞEBNEM BOZOKLU

Baba tarafından Ispartalı; anne tarafından Mısır kökenli Siirtli bir ailenin çocuğudur. Anneannesinin, annesinin, teyzesinin bir araya geldiklerinde hep Arapça konuştuğunu bir röportajda belirtmiştir. Çift Moda'da tanışmıştır. Çocukluğu Suadiye'de geçmiştir.

1996'da Kadıköy Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden 2000 yılında mezun oldu. 2001 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk Bölümü'ne başlayan Bozoklu, 2004'te oradan mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Çisenti Tiyatro'da Sanat Dansı ile Mondi'nin yönetmenliğini yaptı. 2006-2007 yılları arasında TRT'nin Hazır Mısınız? yapımında canlı yayın sunuculuğu yaptı. Aynı yıllar arasında TRT'nin Elma Kurdu yapımında hem solistlik hem de kukla oynatıcılığı yaptı. Bozoklu, Canım Ailem'deki Meliha rolüyle göstermiş olduğu başarıdan ötürü 36. Hürriyet Altın Kelebek'in (2009) En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülüne lâyık görülmüştür. 32. Radyo-Televizyon Gazetecileri Derneği Oskarları (2010) En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

fft99_mf8712338

FİLMOGRAFİ

Şahsiyet (2018)
Cebimdeki Yabancı (2018)
Yok Artık! 2 (2016)
Albüm (2016)
Çifte Saadet - Perihan
Yok Artık! (2015) - Yapımcı (ayrıca filmde Asuman rolünü üstlenmiştir.) [4]
Niyazi Gül Dört Nala - Hediye
Ümmü Sıbyan:Zifir - Yapımcı
Ulan İstanbul - Yaren Nevizade
Galip Derviş - Sevin Sezgin (Konuk Oyuncu)
Cesur Hemşire - Ceyda
Bizim Yenge - Filiz
Canım Ailem - Meliha/Meloş
Derman, - Vildan
Tiyatro Kılçık Ayşegül Hindistan'da
Müjdat Gezen Tiyatrosu, Hamlet
Müjdat Gezen Tiyatrosu, Böylesi Bir Aşk
Emret Komutanım
Selena (Bakıcı Ceylan)
Çisenti Sanat, Alaaddin'in Sihirli Lambası
Çisenti Sanat, Dikkatli Çocuk
Vesaire Vesaire (film)
Öğleden Sonra (film)
Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyuncuları, Sihirli Flüt Müzikali
Müjdat Gezen Oyuncuları, Karmakarışık
Müjdat Gezen Oyuncuları, A. Pantolonun Kemeridir
Müjdat Gezen Oyuncuları, Yalancı
Belirsizlik Meselesi (film)
Tesadüfi (film)

TİYATRO

Arzu Tramvayı, BKM & ID İletişim, 2017
Kaplan Sarılması, Toy İstanbul, 2016

YARDIMCI YÖNETMENLİK

TiyatroKare, İki Oda Bir Sinan (2005-2006)
İstanbul Şehir Tiyatroları, Ben Anadolu (2003-2004)

SESLENDİRME

TRT, Avrupa Yayın Birliği Çocuk Filmleri
TRT, Kasaba (animasyon karakter seslendirme)
TRT, Gezgin ile Fırfır (animasyon karakter seslendirme)

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Büyük dedeleri Yugoslavya Türklerinden olan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York'ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

9a

BURAK ALTAY KİMDİR?

Genç oyuncu Burak Altay, 25 Mayıs 1980 tarihinde Rize’de dünyaya geldi. Altay, babasının mesleği dolayısıyla eğitim hayatını çeşitli illerde tamamlamak durumunda kaldı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’de eğitim gören Burak Altay, Fiziksel Kusurların Birey Psikolojisine Etkileri başlıklı Lisans Tezi ile mezun oldu.

2002 yılında Devlet Tiyatroları’nın sınavlarını kazanan Burak Altay, sanat hayatına Erzurum Devlet Tiyatrosu’nda görev alarak adım attı. Şimdilerde aktif olarak İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev yapıyor.

RIZA KOCAOĞLU

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Kocaoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Çağan Irmak'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu "Bana Şans Dile" ile sinemaya adım atarak baş rolü üstlenen oyuncu, Şile Büyülü Fener Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü.[1]"Av Mevsimi", DOT oyunları "Malafa" ve "Punk Rock", 90'ların efsane radyo programından yola çıkarak çekilen, Kaybedenler Kulübü'nde rol aldı; ayrıca önemli olarak gösterilebilecek Kuzey Güney ve Ezel dizilerinde de rol aldı. 2012'den bu yana Karadayı dizisinde "Yasin Komiser"i canlandırmaktadır. Babası Göztepe'nin yıllarca tribün amigoluğunu yapan "Başbakan" lakaplı İsmail Kocaoğlu'dur. Aynı zamanda kendisi de fanatik Göztepelidir.

Gözde Kansu'nun paylaşımında ünlüler geçidi! Kimler fotoğrafta var? ile ilgili etiketler gözde kansu kimdir ınstagram hesabında paylaştığı fotogğrafta kimler var
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.