Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim, 66. bölüm yayın tarihi belli mi?

Gönül Dağı dizisi 65. bölümle sezon finali yaparak sezona ara vermişti. Nefes kesen final bölümü ardından eylül ayına girilirken Gönül Dağı yeni sezon tarihi izleyenleri tarafından araştırılıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor?

TRT1 ekranlarında yayımlanan Gönül Dağı dizisi bir bozkır hilkayesini ekrana getiriyor. Yayınlandığı akşamları izleyeni ekrana kitleyen Gönül Dağı dizisi 65. bölümle sezon finali yaptı. Son bölümde ise Dilek'in geçirdiği kaza ve sonrası akşama damga vurmuştu.Dilek öldü mü? soruları da öne çıkıyordu. İşte, Gönül Dağı dizisi oyuncuları ve yayın tarihi hakkında...

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden ekrana uyarlanan gÖnül Dağı dizisi 65. bölüm ile sezonu noktalamıştı. Dizinin son bölümüne ise Dilek'in sahneleri damga vurmuştu. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk'ün yer aldığı dizinin 3. seozn çekimleri başladı. Oyunculardan da sık sık yeni sezon paylaşımları geliyor.

Gönül Dağı dizisinin yeni sezon yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak geçtiğimiz yıl 11 Eylül'de ekrana gelmişti. Bu sene de aynı tarihlerde yayımlanması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan - Taner Kaya

Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan

Ferdi Sancar - Sefer Arslan

Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya

Semih Ertürk - Veysel Kaya

Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya

Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya

Nazlı Pınar Kaya - Cemile Çakır/Kaya

Şebnem Dilligil - Halime Kaya

Feyza Işık - Döndü Kaya

Gülhan Tekin - Günşıl Kaya

Yavuz Sepetçi - Abdullah Kaya

Ege Aydan - Münir Korkmaz

Hazal Çağlar - Asuman Korkmaz/Kaya

Nuri Gökaşan - Musa Çakır

Eser Eyüboğlu - Selami Fersoy

Hüseyin Sevimli - Rıfat Turan

Çiğdem Aygün - Keriman Yavru/Fersoy

Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlıyor? Gönül Dağı dizisi oyuncuları kim, 66. bölüm yayın tarihi belli mi? ile ilgili etiketler gönül dağı oyuncular
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.