Gönül Dağı Günşıl neden ayrıldı? Gülhan Tekin Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı?

Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterine hayat veren Gülhan Tekin en çok beğenilen isimler arasındaydı. TRT 1 ekranlarındaki beğenilen dizide Günşıl karakterinin neden ayrıldığı ve geri dönüp dönmeyeceği merak edilmektedir.

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin şok bir kararla yapımdan ayrılmıştı. Dizinin geçmiş bölümlerinde sosyal medya hesabından sevenlerine veda eden Günşıl herkesi şaşkına çevirmişti.

Gönül Dağı Günşıl Neden Ayrıldı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Günşıl karakterine hayat veren Gülhan Tekin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Güçlü kadınları oynamayı hep sevdim. Günşıl da küçücük dünyasına büyük hayaller sığdıran bir güçlü kadındı. Umarım kendine inanan tüm kadınlara ufak da olsa bir şey katmıştır. Bana kattıkları için teşekkür ederim. Hoşçakal Gedelli" ifadelerine yer vermişti.

Gönül Dağı Gunşıl

Günşıl daha önce kasabada yayınladıkları tiyatro gösterisinin İstanbul'da bir dernek tarafından beğenilmesi sonucu İstanbul’a gitmiştir.

Gönül Dağı Günşıl neden ayrıldı? Gülhan Tekin Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Gönül Dağı Gülhan Tekin
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.