Gonca Vuslateri'den hamilelik pozları! "58 kedili bir teyze olmamak için harekete geçiyorum" demişti...

Oyuncu Gonca Vuslateri, annelik sevincini ilk defa tadarken, hamilelik heyecanını sosyal medya hesabında paylaştığı karnı burnunda pozlarla kutladı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, birkaç ay önce hamile olduğunu duyurmuştu.

Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem" diyerek bebek beklediğini söylemişti.

Gonca Vuslateri'den hamilelik pozları! "58 kedili bir teyze olmamak için harekete geçiyorum" demişti...

Vuslateri, Kapadokya tatilinden dönerken hamilelik sürecine ait pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı. Diğer taraftan kız bebek beklediğini söyleyen Vuslateri, geçtiğimiz Ocak ayında verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

Gonca Vuslateri'den hamilelik pozları! "58 kedili bir teyze olmamak için harekete geçiyorum" demişti... - Resim : 2

"58 KEDİLİ BİR TEYZE OLMAMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYORUM"

''Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede. Cihangir’de böyle 58 kedili, kadife koltukta yaşlanan bir teyze olmamak için harekete geçiyorum."

 

Gonca Vuslateri'den hamilelik pozları! "58 kedili bir teyze olmamak için harekete geçiyorum" demişti... ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.