Gökhan Çıra yeni aşkını resmen ilan etti! Gelen yoruma da küfür...

Bir süre kadar öncesinde Selin Ciğerci ile ikinci kez evlenerek boşanan Gökhan Çıra sosyal medyadan yeni aşkını ilan etti. Boşanma davasının üzerinden henüz 1 ay bile geçmeyen Çıran’ın paylaşımındaki kişinin fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu belirtildi.

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, ikinci kez evliliklerini bir süre kadar önce sonlandırmışlardı. “Bir daha asla evlenmeyeceğim” sözlerini sarf eden Ciğerci, İtalyan aşkıyla flörtleşirken Çıra’da yeni bir aşka yelken açmanın mutluluğunu yaşadı.

İki hafta kadar önce Selin Ciğerci’den boşanan Gökhan Çıra sosyal medya hesabından yeni sevgilisiyle olan aşk pozunu takipçileriyle paylaştı.

Gökhan Çıra yeni aşkını resmen ilan etti! Gelen yoruma da küfür...

Sosyal medya fenomeni olduğu belirtilen Sedef Bekiroğlu ile aşk yaşamaya başlayan Çıra'nın pozuna hiç beklenmedik yorumlar gelince o anlarda bazı küfürleşmeler yaşandı. Kimileri Çıra’nın bunu Selin Ciğerci’yi kıskandırmak için yaptığını söylerken kimileri de “Bu ne hız” demekten kendisini alamadı.

Gökhan Çıra sosyal medya paylaşımında Sedef Bekiroğlu ile olan fotoğrafa, “Günaydın o zaman” yorumunu attı. Sosyal medya fenomenlerinden Ata Benli paylaşımında, “Bakalım değişikliğe Gökhan Bey uyum sağlayabilecek mi?” sözleri saf edince buna Gökhan Çıra’nın cevabı gecikmedi. Çıra, paylaşıma küfürlü bir yanıt vererek, “canım senin gö… biraz fazla mı kalkıyor bana mı öyle geliyor istersen bunları yüzüme de söyle olur mu bakalım sen yeni yüzüne uyum sağlayabilir misin” mesajını gönderdi.

Gökhan Çıra yeni aşkını resmen ilan etti! Gelen yoruma da küfür... - Resim : 2

Çıra’nın yeni aşkı Sedef Bekiroğlu’nu görenler ise genç fenomenin Selin Ciğerci ile olan benzerliğine tutuldu.

Gökhan Çıra yeni aşkını resmen ilan etti! Gelen yoruma da küfür... ile ilgili etiketler Selin Ciğerci gökhan çıra Sedef Bekiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.