Giresunspor küme düşer mi? Halil İbrahim Önal: Takımımıza güveniyoruz

Giresunspor Basın sözcüsü Halil İbrahim Önal: "Galatasaray galibiyeti ve Trabzonspor beraberliğiyle 2. yarıya artı 4 puanla başladık. Başlangıçta 'Takım düşecek' söylemleri oldu. Mağlubiyetler peş peşe geldiğinde bu tarz durumlar yaşanabiliyor. 50 puanı yakalarız diye düşünüyorduk ama bizi ligde tutacak olan puan da 40-42 civarında. Bizim önceliğimiz ligde kalabilmek."

Süper Lig'de 4 maçtır mağlup olan, son 6 maçında da 1 puan toplayabilen Giresunspor'u düşme korkusu sardı. Bu yıl 4 takımın veda edeceği Süper Lig'de 26 puanla 17. sırada yer alan Karadeniz ekibi, son 9 maçta 1 kez kazanabildi.

Yeşil-Beyazlı kulübün basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, bu düşüşün üstesinden gelerek tekrar çıkışa geçmeyi hedeflediklerini söyledi.

Fikstürün zorluğuna işaret eden Önal, "İlk yarıda ilk 7 maçta 5 mağlubiyet ve 2 beraberlik almıştık. Göztepe maçından sonra yukarı doğru bir ivmemiz vardı, yükselişe geçmiştik. Aynı şeyleri yaşayacağımızı biliyorduk. Galatasaray galibiyeti ve Trabzonspor beraberliğiyle ikinci yarıya artı 4 puanla başladık" dedi.

LİGİN BAŞINDA DA "KÜME DÜŞECEK" DENİYORDU

Önal, alınan mağlubiyetlerle şehirde moral bozukluğu oluştuğunu ifade ederek, "Yani her zaman yaşanan şeyler. Geçen yıl başlangıçta 'Takım düşecek' söylemleri oldu. Mağlubiyetler peş peşe geldiğinde bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Bunlar normal. Tabii taraftarlarımız takımlarına sevgiyle bağlı. Yaşanan mağlubiyetlerin ardından bu tarz üzücü durumlar yaşanabiliyor, bu tarz tepkiler alabiliyoruz. Bunlar şu an çok normal. Verilen tepkilere de saygı duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ara transfer döneminde kadroya takviyeler yaptıklarını vurgulayan Önal, "Ara transferde şanssız bir durum da yaşadık. Jean Pyerre'i transfer ettik, sonrasında testislerinde bir tümör olduğu anlaşıldı. Sağlık olsun, sonuç itibarıyla bir sporcunun hayatı bizim yapacağımız transferden daha önemli." diye konuştu.

Daha sonra iki önemli futbolcu Muhammed Gümüşkaya ve Chiquinho'yu transfer ettiklerini kaydeden Önal, "Tabii takıma santrfor katamadık. Almamız gerekiyordu. Younousse Sankhare konusu vardı. Yabancı kuralından dolayı kedisini o zaman gönderemedik, yabancıya ağırlık veremedik. Yerlilerde zaten biliyorsunuz çok sayıda futbolcu yok. Hele ki ara transfer döneminde bulmak çok zor. Santrfor alamadık ama aldığımız iki oyuncu da bizim için iyi transferler." açıklamasını yaptı.

HALİL İBRAHİM ÖNAL: TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

İlk yarıda 22 puan topladıklarını anımsatan Önal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Performansımızı biraz daha yükseltirsek, 50 puanı yakalarız diye düşünüyorduk ama bizi ligde tutacak olan puan da 40-42 civarında. Bizim önceliğimiz ligde kalabilmek. Göztepe maçından itibaren peş peşe galibiyetler almak istiyoruz. Tüm planlarımız buna yoğunlaşmış durumda. İnşallah önümüzdeki maçtan itibaren galibiyet bizim için olmazsa olmaz. İlk yarıda bunu yaptık, ikinci yarıda da yapabiliriz. Ben takımımıza güveniyorum. Zayıf bir takım değiliz. Ben inanıyorum, başarmanın yarısı da inanmaktır. İnanacağız, üstesinden geleceğiz."

Giresunspor küme düşer mi? Halil İbrahim Önal: Takımımıza güveniyoruz ile ilgili etiketler giresunspor Halil İbrahim Önal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.