Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragmanı Depresyona Sokuyor! Sadi Destekçilerine Müjde Var

Show Tv'nin rekortmen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18. bölümüyle milyonları ağlattı. Songül'ün Derya ve Sadi mektuplarını okuması ve gerçeği öğrenmesi seyirciyi şoka uğrattı. Sadi'nin de Songül'ün gerçeği öğrendiğini öğrenmesini isteyenlere müjde var. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamlarını iple çeken Songül ve Sadi Payaslı hayranları dizinin son bölümüyle şoke oldu. Songül'ün Derya ve Sadi'nin mektuplarını okuyarak Sadi'yi terk etmesi seyirciyi resmen dumur etti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18. bölümünde nihayet Sadi Payaslı ve Songül öpüştü. Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragmanı Depresyona Sokuyor! Sadi Destekçilerine Müjde Var.

Başrollerinde Ertan Saban, Mustafa Açılan, Devrim Özkan, Rojbin Erden, Özge Özberk gibi usta isimlerin yer aldığı Gelsin hayat Bildiği gibi fırtınası devam ediyor. Sadi'nin Derya ile yazıştığı mektupları öğrenen Songül'ün Sadi'yi terk ettiği bölümde akıllarda birçok soru kaldı. Sadi'nin Derya'ya veremediği ve ondan ayrılmasına sebep olan sır ne? Sadi, Songül'ün gerçeği öğrendiğini anlayacak mı?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 19. BÖLÜM FRAGMANI

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölüm fragmanı depresyona sokuyor. Henüz birlikte yaşamaya başlayan Sadi Payaslı ve Songül'ün aynı bölümde bir ayrılık yaşaması herkesi şaşırttı. Üzülen seyirci hiç olmazsa bir bölüm sürecek sevgililik hallerini görmeyi istedi.

Yeni bölüm fragmanında Sadi Payaslı ile yüzleşen Songül'ün istihbarat elemanı olduğu iması vardı. Sadi Payaslı'nın bu hikaye burada bitmez diyerek Songül'ün peşini bırakmayacağını ve sırlarını dökeceğinin sinyallerini aldık.

Gelsin hayat Bildiği Gibi 19. bölümü Show Tv'de.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Fragmanı Depresyona Sokuyor! Sadi Destekçilerine Müjde Var ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi