Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe ve kaynana Yasemin Gökçe kimdir?

Gelinim Mutfakta gelin Zeynep Kalyon Gökçe ve kaynana Yasemin Gökçe kimdir? Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Zeynep Kalyon ve kaynanası Yasemin Gökçe büyük ilgi gördü.

Onur Büyüktopçu’nun sunumu ile hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması başladı. İlk bölümünden bu yana büyük ilgi gören yarışmada yeni gelin ve kaynanalar dikkatleri çekti. Yeni gelinlerden Zeynep Kalyon Gökçe ve kaynana Yasemin Gökçe kimdir sorusu ise merak edildi.

ZEYNEP KALYON GÖKÇE - YASEMİN GÖKÇE KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni gelini Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında. Hırslı ve rekabeti seven gelin Gökçe, Aslen Trabzon’un Of ilçesinden. Kendisine tek rakip olarak süreyi gördüğünü belirten Gökçe, buraya tozu dumana kamaya geldiklerini belirtti.

Kaynana Yasemin Gökçe ise Zeynep’in isteği ile kazanmaya ve tarzını göstermeye geldiğini ifade etti.

Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe ve kaynana Yasemin Gökçe kimdir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Zeynep Kalyon Gökçe Yasemin Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.