''Gazze'de soykırım yapılıyor'' dediği için Çağrı filminden kovulmuştu! Melissa Barrera'ya Jenna Ortega'dan destek

"Gazze'de soykırım yapılıyor" dediği için Çığlık filminin devam serisinden kovulan Melissa Barrera'ya Hollywood yıldızı rol arkadaşı Jenna Ortega'dan destek geldi.

Hollywood yıldızı Jenna Ortega, rol arkadaşı Melissa Barrera'nın Filistin paylaşımları sebebiyle "Çığlık" film serisinden kovulması üzerine, seride yer almayacağını açıklayarak kontratını sonlandırdı. Ortega'nın, 40 milyon takipçili Instagram hesabının biyografi kısmına da Gazze için yardım kampanyası bağış linki eklediği görüldü.

''Gazze'de soykırım yapılıyor'' dediği için Çağrı filminden kovulmuştu! Melissa Barrera'ya Jenna Ortega'dan destek

NE OLMUŞTU?

Çığlık film serisinin yıldızı Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, Filistin'e destek vererek "Gazze'de soykırım yapılıyor" dediği için Scream'in (Çığlık) bir sonraki devam filminden kovuldu. Oyuncu ayrıca, Tom Cruise'un temsilcisi olan şirkette yönetici olan Barrera, Filistin'e destek verdiği için yöneticilik pozisyonundan da kovuldu.

Melissa Barrera, "Hepimizi gidecek hiçbir yeri olmayan, elektriksiz, susuz bir şekilde köşeye sıkıştırıyorlar... İnsanlar bizim hikayelerimizden hiçbir şey öğrenmedi. Ve tıpkı hikayelerimizde olduğu gibi insanlar olup biteni sessizce izlemeye devam ediyor. BU SOYKIRIM VE ETNİK TEMİZLİKTİR" sözleri ile Filistin'e desteğini açıklamıştı.

''Gazze'de soykırım yapılıyor'' dediği için Çağrı filminden kovulmuştu! Melissa Barrera'ya Jenna Ortega'dan destek - Resim : 2

''Gazze'de soykırım yapılıyor'' dediği için Çağrı filminden kovulmuştu! Melissa Barrera'ya Jenna Ortega'dan destek ile ilgili etiketler Jenna Ortega
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.