Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş, eşlerinin mahrem görüntülerini paylaşanlara sitem etti

Gamze Özçelik'in eksi eşi ve oğlu Murathan'ın babası Uğur Pektaş'ın geçtiğimiz az sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Son olarak Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat Ateş karakteriyle ekranlarda yer alan 43 yaşındaki oyuncu Uğur Pektaş, sosyal medyada eşlerinin mahrem görüntülerini paylaşanlara sitem etti.

2008–2011 yılları arasında Gamze Özçelik'le evli olan, 2006 yılında Arka Sokaklar dizisinde rol almasının ardından inzivaya çekilen ve son olarak geçtiğimiz hafta Ömer Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesinde görüntülenen ünlü oyuncu Uğur Pektaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım gündem oldu.

''GERÇEKTEN SEVSEN PAYLAŞIR MISIN?''

14 Ağustos tarihinde 93 bin takipçili Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Pektaş, eşlerinin mahrem görüntülerini paylaşanları hedef aldı. İnsanların eşlerine ait mahrem görüntülerin paylaşılmasına isyan eden Pektaş şu ifadeleri kullandı: ''Çoook derinlere gömdüğün vicdanının kulağıyla dinleyesin istersen ve yapabilirsen eğer... modadır ya paylaşırız orda burda yediğimizi,içtiğimizi,gittiğimiz yerleri,eşimizin en mahrem görüntülerini... Neden paylaşıyorum demez paylaşan kişi sadece rapor verir gibi o anını nakleder birilerine... içindeki hangi boşluk bunu yaptırır 🤔 sence ?? Oysaki yediğin,içtiğin bedenin, zihnin içindi... eşinin,ailenin en mahrem halleri kalbiniz için ruhunuz içindi... Gerçekten sevsen, yaşadığın AN dan keyif alsan paylaşırmısın 🤔 acaba yinede🤔 bakıınnn ben şu durumdayım bu durumdayım diye.... şükür haliyle seni dünyaya gönderene teşekkürlerini sunsan verdikleri için..., başkalarıyla gizlice yarışa gireceğine... İnsanlar ışıklı insanları, pırıltılı şeyleri severler ama çoğu o ışığın kendi karanlıklarını göstermelerinden korkup kaçarlar... kalanlar ayanlardır... 🤢🤯🌚🌝🌞 Bizler bu oyunları oynarken birileri çok ciddi oyunlar oynuyor unutma, fark et...''

uğur pektaş


Uğur Pektaş, 2006-2016 yılları arasında Kanal D'de izleyicisiyle buluşan Arka Sokaklar dizisinde 'Murat Ateş' karakterini canlandırmıştı. Arka Sokaklar'a veda etmesinin ardından oyunculuğu bırakan Pektaş Survivor 2020'nin kadrosunda da yer almıştı. 2008 yılında Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlenmişti. 2010 yılında Murathan adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Oyunculuk kariyerini noktalama kararı alan Pektaş hayatını tarzını değiştirmiş ve tasavvufa yönelmişti.

 

 

Gamze Özçelik'in eski eşi Uğur Pektaş, eşlerinin mahrem görüntülerini paylaşanlara sitem etti ile ilgili etiketler uğur pektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.