Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta?

Süper Lig'in 11. haftasında lider Galatasaray Türk Telekom Stadyumu'nda Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. 9. haftada Fenerbahçe ile berabere kalan lider, geçtiğimiz hafta ise Trabzonspor karşısında ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Kötü gidişata Gençlerbirliği karşısında dur demek isteyen Galatasaray'da Fernando ve Serdar Aziz sarı kart sınırında bulunuyor. Deplasman ekibi Gençlerbirliği ise ligde 17. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlı takım geçtiğimiz 10 haftada sadece 8 puan toplayabildi. Vatandaşlarımız ise Galatasaray Gençlerbirliği maçı saatini merak ediyor. Deplasman ekibi Gençlerbirliği geçtiğimiz hafta evinde Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Peki, Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta? 11'ler belli mi? Detaylar haberimizde...

Süper Lig'in 11. haftası bugün başlıyor. Lider Galatasaray Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Lige fırtına gibi başlayan Sarı-kırmızılı ekip son 2 haftada galip gelemedi. Fenerbahçe ile berabere kalan Cimbom geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a 2-1'lik skorla mağlup olarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Galatasaray Gençlerbirliği maçı saati ise vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Igor Tudor son haftalarda tercihleri ile eleştiriliyor. Başkent ekibi Gençlerbirliği ise geçtiğimiz hafta Evkur Yeni Malatyaspor'a evinde 1-0 mağlup oldu. Ligde istediği skorları alamayan Başkent ekibi bugün puan alarak önümüzdeki haftalara umutla bakmak istiyor. Peki, Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? 11'ler belli mi? Detaylar haberimizde...

yazA

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Selçuk, Rodrigues, Belhanda, Tolga, Gomis

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Palitsvıch, Ndiaye, Uğur, Scekıc, Diallo, Ahmet İlhan, Khalili, Serdar, Vedat

GALATASARAY-GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

3 Kasım Cuma günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

takAm

MAÇ NOTLARI

Galatasaray Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 11. hafta mücadelesinde 3 Kasım Cuma günü Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda saat 20:00’de başlayacak olan mücadeleyi hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Bahattin Şimşek görev yapacak.

Bugüne kadar 92 kez karşı karşıya gelen iki takım arasındaki mücadelelerde Galatasaray 51, Gençlerbirliği ise 21 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 20 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Atılan gol sayısında da Galatasaray’ın rakibine karşı 156-99 üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray’ın ev sahipliğindeki maçlara bakıldığında ise sarı-kırmızılıların Başkent temsilcisine karşı galibiyet sayılarında 31-7 üstünlüğü göze çarpıyor. İstanbul’da yapılan maçların 8’i de berabere biterken Galatasaray bu mücadelelerde 90, Gençlerbirliği ise 43 kez rakip ağları havalandırdı.

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini ise 1999-2000 sezonunda 6-0'lık skorla elde etti. Ankara ekibinin ise Galatasaray karşısındaki en farklı galibiyeti 1960-1961 ve 1962-1963 sezonlarındaki 3-0’lık sonuçları oldu.

Galatasaray 10 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile ligde lider konumda bulunuyor. Gençlerbirliği ise 10 maçta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 yenilgi ile haftaya 17. sırada başlıyor.

Sarı-kırmızılılarda Gençlerbirliği mücadelesinde kırmızı kart cezalısı olan Sofiane Feghouli ve Badou Ndiaye forma giyemeyecek. Fenerbahçe mücadelesinde kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Younes Belhanda ise cezasını tamamlamasının ardından teknik direktör Igor Tudor’un görev vermesi halinde sahadaki yerini alabilecek. Takımımızda ayrıca Serdar Aziz ve Fernando sarı kart ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu da Gençlerbirliği maçında sarı kart görmeleri halinde 12. haftada oynanacak Medipol Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

ndiaye

CİMBOM'DA CEZALILAR VAR

Bu kritik mücadele öncesi Galatasaray’da kırmızı kart cezalıları Ndiaye ve Feghouli forma giyemeyecek. Trabzon deplasmanında görev yapamayan Belhanda ise 11’e dönüyor. Orta sahada Selçuk ve Fernando, sağda Rodrigues, solda Tolga, ön tarafta da Belhanda ile Gomis’in forma giymesi bekleniyor.

serdar

SARI KART ALARMI

Haftaya Başakşehir ile deplasmanda oynayacak olan Aslan’da bugün Maicon, Serdar Aziz ve Fernando sahaya kart cezası sınırında çıkacak.

İKİ TAKIMDA 3 EKSİK

Cim Bom’da Ndiaye ve Feghouli, Gençlerbirliği’nde de Zeki Yavru, kırmızı kart cezaları nedeniyle bugün forma giyemeyecek.

serkan_AAnar

SERKAN ÇINAR'LI MAÇLARDA GOL ÇOK

Aslan, Serkan Çınar’ın daha önce yönettiği 2 maçta, Çaykur Rize’ye 4-3 yenilirken (7 Kasım 2015), Orduspor’u 4-2 mağlup etmişti (25 Şubat 2013). Gençler’in ise Çınar’ın yönettiği 14 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgisi var.

DENAYER TEKRAR KULÜBEYE

Trabzon karşısında Denayer’in ortaya koyduğu performansı beğenmeyen Tudor, bugünkü maçta Serdar Aziz’i ilk 11’de tercih edecek.

ASLAN PUSUDA

Galatasaray, zorlu Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün akşam gerçekleşen taktik provayla tamamladı ve tesislerde kampa girdi.

linnes

LİNNES KADROYA

Latovlevici yerine Trabzon karşısında sol bekte kullanılan Linnes’in son maçtaki performansı hayal kırıklığı yaratmıştı. Norveçli buna rağmen bugün yine formaya en yakın isim.

93. RANDEVU

Galatasaray ile Gençlerbirliği, lig tarihinde 93. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 92 maçta sarı-kırmızılılar 50, kırmızı-siyahlılar 22 galibiyet elde etti. Taraflar 20 maçta ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Galatasaray’ın 156 golüne, Gençlerbirliği 99 golle yanıt verdi. Galatasaray, geçen sezonki maçları Ankara’da 1-0, İstanbul’da da 3-2’lik skorlarla kazandı.

genAler

GENÇLER GALİBİYETE HASRET

Gençlerbirliği, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında İstanbul’da 1-0 kazandığı maçın ardından Galatasaray ile yaptığı 8 müsabakada da galibiyete ulaşamadı. Taraflar arasında bu süre içinde yapılan maçlardan 5’ini kazanan Galatasaray, 3 kez berabere kaldı, rakibine mağlup olmadı.

GALATASARAY'IN EVİNDEKİ MAÇLAR

Galatasaray, evinde oynadığı maçlarda başkent temsilcisi karşısında galibiyet sayısı bakımından 31-7 üstünlük sağladı. Taraflar arasında İstanbul’da yapılan maçların 8’i de berabere sonuçlandı. İstanbul’daki maçlarda sarı-kırmızılılar, 90 gol atarken, Gençlerbirliği ise rakibine 43 golle karşılık verebildi.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

Galatasaray, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetini 1999-2000 sezonunda 6-0’lık sonuçla elde etti. Sarı-kırmızılılar ayrıca 1992-1993 sezonunda 5-2, 1961-1962, 2000-2001 ve 2015-2016’da 4-1’lik farklı galibiyetler alırken, Ankara temsilcisi ise Galatasaray karşısında 1960-1961 ve 1962-1963 sezonlarında 3-0 galip geldi.

Galatasaray ligde iki maçtır kazanamıyor (1B 1M). Igor Tudor döneminde, sarı kırmızılıların arka arkaya üç maç galibiyetsiz geçen bir serisi yok.

Galatasaray, ligde iç sahada yedi maçtır kaybetmiyor (6G 1B) ve bu maçların dördünde kalesini gole kapattı.

Ligde ilk 10 haftanın ardından sekiz puanda kalan Gençlerbirliği, 1969/70 sezonundan bu yana lige en kötü başlangıç yaptığı sezonunu yaşıyor. Üç puanlı sistemegöre, 1969/70sezonunda ilk 10 haftada altı puan toplayan Gençlerbirliği, sezon sonunda küme düşmüştü.

Gençlerbirliği bu sezon ligde sadece iki maç kazanabildi (2B 6M), ancak bu galibiyetleri MedipolBaşakşehir ve Beşiktaş’a karşı elde etti.

Gençlerbirliği ligde deplasmanda beş maçtır kazanamıyor (1B 4M). Ankara ekibi bu maçların tamamında kalesinde en az üçer gol gördü (toplam 16 gol). Gençler, aynı zamanda ligde deplasmanda en fazla gol yiyen takım.

Galatasaray ise bu sezon ligde iç sahada en fazla puan toplayan dört takımdan biri (13 - Kayserispor, Akhisarspor & Başakşehir ile birlikte).

Gençlerbirliği bu sezon ligde maçların ikinci yarılarında en fazla gol yiyen takım (12). Galatasaray ise Beşiktaş ile birlikte ikinci yarılarda kalesinde en az gol gören iki takımdan biri (5).

Bu sezon Süper Lig’de akan oyunda kalesinde en az gol gören takım ile (Galatasaray - 3), en fazla gol gören takım (Gençlerbirliği - 16) karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta? ile ilgili etiketler Galatasaray Gençlerbirliği maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.