Florya'da Arda Turan zirvesi...

Hafta içi Başkan Dursun Özbek ile bir araya gelen Tudor, Arda Turan transferine onay verdi.

Fanatik'in haberine göre, Hırvat teknik adam, kulüp başkanı Dursun Özbek’in önceki gün yaptığı Florya ziyaretinde, milli futbolcuyla ilgili yönelttiği soruya olumlu yanıt verdi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Devre arasında Arda Turan'ı almaya düşünüyoruz. Şartları biraz zorlayacağız. Sen ne dersin hocam?” diye sordu. Tudor ise “Arda benim beğendiğim bir futbolcu. Çalışkan, tam bir takım oyuncusu. Kesinlikle çok isabetli bir tercih. Sakat veya cezalı oyuncularımız oluyor, tıpkı bu hafta gördüğünüz gibi. Arda da hücum hattında tam ihtiyaç duyduğumuz isim olabilir” ifadelerini kullandı.

arda_turanssada

DİĞER ADAYLARIN DURUMUNU SORDU

Her şeye rağmen sezon başından beri forma şansı bulamayan Arda’nın takıma uyum sağlamasının zaman alabileceğini belirten Tudor, diğer transfer çalışmaları hakkında da bilgi istedi. Sarı- Kırmızılılar devre arasında Arda Turan’ın yanı sıra bir sol bek, bir stoper ve bir de forvet transfer etmeye hazırlanıyor. Başkan ise ne gerekiyorsa yapacaklarının sözünü verdi ve çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Florya'da Arda Turan zirvesi... ile ilgili etiketler Arda Turan Galatasaray tudor Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.