Galatasaray galibiyeti hatırladı... Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Cim Bom, 7 maç sonra kazandı

Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor 2-0 mağlup eden Galatasaray, 7 maç süren 3 puan hasretine son verdi. Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu 1 gol, 1 asistle maça damgasını vurdu. Bu maça kadar, ligdeki son galibiyetini 11. haftada sahasında Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek alan Cim Bom, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamayı başardı.

2-0

Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Galatasaray, seyircisi önünde 3 puana uzandı.

45+1'de Kerem Aktürkoğlu'nun pasını gole çeviren Sofiane Feghouli, takımının soyunma odasına 1-0 önde girmesini sağladı. Galatasaray ilk yarıda 12 şut çekerek bu sezon ilk yarılarda en çok şut çektiği maçı oynadı.

Tabelayı belirleyen gol bu Kerem Aktürkoğlu'ndan geldi... Milli yıldız 52'de ceza sahası dışından nefis bir golle skoru 2-0'a getirdi.

Ligde geride kalan 19 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılılar puanını 27'ye yükseltti.

Akdeniz temsilcisi ise 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi gördü. 22 puan toplayabilen Antalyaspor, 14. sırada yer buldu.

Galatasaray galibiyeti hatırladı... Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Cim Bom, 7 maç sonra kazandı

TERİM'İN CEZASI BİTECEK

Cezası nedeniyle Antalyaspor maçında da saha kenarında olamayacak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, cezasını tamamladı.

Ligin 13. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde ihraç edilen Terim, farklı gerekçelerle toplamda 6 maç ceza almıştı.

Yeni Malatyaspor, Altay, Sivasspor, Medipol Başakşehir ve Adana Demirspor müsabakalarını tribünden takip etmek zorunda kaldı. Yarın da takımının başında yer alamayacak tecrübeli teknik adam, cezasını tamamlamış oldu.

Terim'in yerine yardımcıları Necati Ateş ile Selçuk İnan takımı yönetecek. Terim, 20. haftadaki Giresunspor müsabakasıyla sahalara dönecek.

GALATASARAY: İsmail, Oğulcan, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Aytaç, Feghouli, Halil, Kerem, Mostafa

ANTALYASPOR: Boffin, Floranus, Naldo, Doğukan, Güray, Mukairu, Kudriashov, Fredy, Amilton, Bünyamin, Veysel

 

Galatasaray'da 6 eksik

Sarı-kırmızılı ekip, yarınki karşılaşmada 6 futbolcusundan sakatlıklar ve cezalar nedeniyle yararlanamayacak.

Kaleci Fernando Muslera, Sacha Boey, Christian Luyindama ve Mbaye Diagne, Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Galatasaray'da sarı kart cezalıları Alexandru Cicaldau ile Taylan Antalyalı da sahaya çıkamayacak.

Marcao, DeAndre Yedlin, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Berkan Kutlu, yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 20. haftadaki GZT Giresunspor mücadelesinde forma giyemedi.

Galibiyeti hatırladı

Galatasaray, Süper Lig'de oynadığı son 7 müsabakada galibiyet elde edemedi.

Ligdeki son galibiyetini 11. haftada sahasında Gaziantep FK'yi 2-0 yenerek alan sarı-kırmızılı takım, sonrasındaki 7 karşılaşmada 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Bu süreçte 5 gol atabilen Galatasaray, kalesindeki 9 gole engel olamadı.

Galatasaray galibiyeti hatırladı... Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Cim Bom, 7 maç sonra kazandı ile ilgili etiketler Galatasaray Antalyaspor Fatih Terim Nuri Şahin sofiane feghouli Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.