Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz nasıl izlenir?

Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Süper Lig 5. hafta maçında Galatasaray ile Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Peki, Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz hangi kanalda? İşte, Galatasaray Alanyaspor maçını şifresiz veren kanallar…

Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz nasıl izlenir? Süper Lig'de 5. hafta maçında Galatasaray ile Alanyaspor takımları kozlarını Türk Telekom Stadyumu'nda paylaşıyorlar. 19 Ekim 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00'da başlayacak olan Galatasaray Alanyaspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. İşte, Galatasaray Alanyaspor maçını şifresiz veren kanallar…

Süper Lig'de geride kalan 4 haftada 10 puan toplayan Galatasaray, 5. sırada yer alırken; 10 puanlı Alanyaspor ise koltuğunu kaybettiği Fenerbahçe'den tekrardan liderliği geri almak istiyor. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 1-0 kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, taraftarlardan büyük bir tepki alırken; Alanyaspor ise evinde Hatayspor'u 6-0 ile devirmeyi başarmıştı.

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçların ilkini Galatasaray evinde 1-0 kazanırken diğerini de Alanyaspor sahasında 4-1 kazanmayı başarmıştı.

GALATASARAY ALANYASPOR MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Galatasaray Alanyaspor maçı 19 Kasım Pazartesi akşamında Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bunun yanında illegal kanallar olan Justin TV, Jestyayın ve Taraftarium üzerinden Galatasaray Alanyaspor maçını şifresiz olarak izlenebilir.

Galatasaray Alanyaspor maçı şifresiz nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Galatasaray Alanyaspor Süper Lig şifresiz