Fragmanda yer almaması dikkat çekmişti! Masterchef'te Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen jüri üyesi belli oldu

MasterChef Türkiye All Star kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanırken yarışmayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Uzun yıllardır juri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu'nun yarışmanın fragmanında yer almaması dikkat çekti. MasterChef'in jüri kadrosunda değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Somer Şef'in yerine gelen isim belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye, 2023 yılında 'All Star' sezonu ile sevenlerinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Bu zamana kadar MasterChef Türkiye programına damgasını vurmuş birçok isim, yeniden yarışmanın kadrosuna dahil edildi. MasterChef All Star'ın 4 Haziran günü yayınlanan geniş fragmanında yarışma kadrosu ve jüri üyeleri netlik kazandı.

SOMER SİVRİOĞLU'NUN OLMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Mehmet Şef ve Danilo Şef yer aldığı fragmanda Somer Sivrioğlu'nun olmaması dikkatlerden kaçmadı. 2018 sezonundan bu yana Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile birlikte jüri üyeliği yapan Somer Şefin neden yapımda olmadığı merak konusu oldu.

YENİ ŞEF DAHA ÖNCE KONUK OLARAK KATILMIŞTI

Somer Şef'in fragmanda yer almama nedenini merak edilirken, MasterChef'in jüri kadrosunda değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Son fragmanda yeni şef tanıtıldı. Yeni ismin Somer Şef'in yerine geldiği iddia edildi. Buna göre, MasterChef All Star'ın yeni jüri üyesi Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak dahil olmuştu.

Fragmanda yer almaması dikkat çekmişti! Masterchef'te Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen jüri üyesi belli oldu

YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Meslek hayatına 1998 yılında adım atan Yılmaz Öztürk; 1999-2007 yılları arasında Türkiye'nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı.

2012 yılında Alaçatı'da şef ve işletmeci olarak kendi restoranını kurdu.Üyesi olduğu "Chaine des Rotisseurs"ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. 2007-2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev yaptı.

2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi oldu. Evli olan ünlü şefin bir çocuğu var.

 

Fragmanda yer almaması dikkat çekmişti! Masterchef'te Somer Sivrioğlu'nun yerine gelen jüri üyesi belli oldu ile ilgili etiketler Yılmaz Öztürk MasterChef Somer Sivrioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.