Finale İki Bölüm Kala, Mucize Doktor’da Bir Başka Mucize Yaşanacak! Seyirci Derinden Etkilenecek! İşte O Mucize

Ekranların sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor, ikinci sezonu ile veda aşamasında. Otizmli bir doktoru canlandıran dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez'in çok yorulduğunu ifade etmesi izleyicilerin dikkatini çekti. Bunun nedeni ise dizi hikayesinde aynı konuların tekrarlanması olduğu belirtildi. Bu açıklamadan sonra dizinin üçüncü sezonuna ait ümitler bitti.

Ekranların sevilen dizilerinden olan Mucize Doktor, ikinci sezonu ile veda aşamasında. Otizmli bir doktoru canlandıran dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez'in çok yorulduğunu ifade etmesi izleyicilerin dikkatini çekti. Bunun nedeni ise dizi hikayesinde aynı konuların tekrarlanması olduğu belirtildi. Bu açıklamadan sonra dizinin üçüncü sezonuna ait ümitler bitti.

Finale İki Bölüm Kala, Mucize Doktor’da Bir Başka Mucize Yaşanacak! Seyirci Derinden Etkilenecek! İşte O Mucize

Bir iki bölümden sonra Mucize Doktor ekrana veda ediyor. Fox TV'de ilk başladığı esnada çok konuşulan konusu ile çok şaşırtan bir dizi olmayı başarmıştı. Takipçilerin her hafta büyük bir heyecanla izliyordu. hikayede sona yaklaşırken güzel bir gelişme dizi severleri bekliyor. 

Mucize Doktor'un Sonlara Yaklaşan Bölümlerdeki Detay

 

Nazlı ve Ali Vefa'nın önlerinde bir sorunu daha aşmaları ikiliyi yakınlaştırdı. Altmış ikinci bölümde sevindiren bir gelişme oldu. Kimseye dokunamayan Ali Vefa'nın Nazlı'nın kendisini sevmesi ve sabırla destek olması olumlu gelişmelere kapı açtı. Altmış üçüncü bölüm fragmanı yayınlandı.

Finale İki Bölüm Kala, Mucize Doktor’da Bir Başka Mucize Yaşanacak! Seyirci Derinden Etkilenecek! İşte O Mucize - Resim : 2

İzleyiciyi mutlu eden olay yaşanacağının müjdesi verildi. Ali Vefa'ya bir çocuklarının olacağını söyleyen Nazlı güzel haberi verir. Göz teması bile kurmakta zorlanan Ali Vefa'nın engelleri sabırla aşması, otizimli olsa da her seferinde azmiyle yol alması herkes için umut olan bir hikayeydi. 

Mucize Doktor'da Son Bölüm Ne Zaman?

 

Mucize Doktor dizisi yirmi yedi mayıs perşembe akşamı altmış dördüncü bölüm ile son kez ekranlarda olacak. Otizimli kişilerin herkes gibi yaşama hakkı olduğunu göstermeye çalıştığımız hikayemizin sonlarına geldik. Ali Vefa'mız her şeye rağmen büyüdü, gelişti ve hayallerinin peşine düştü.

İnsan olmanın ne demek olduğunu bu dizide onunla beraber hatırlamış olduk. Bize kalplerini açan ve yayınlandığı süre desteklerini esirgemeyen takipçilerimize teşekkür ediyoruz. Konusu ile diğer dizilerden farklı olan Mucize Doktor hikayesi sevilen ve beğenilen dizilerden bir tanesi idi.

Finale İki Bölüm Kala, Mucize Doktor’da Bir Başka Mucize Yaşanacak! Seyirci Derinden Etkilenecek! İşte O Mucize ile ilgili etiketler Mucize Doktor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.