FETÖ'nün yalan makinası Cevheri Güven'in o paylaşımı ortaya çıktı: 15 Temmuz'dan 2 gün önce ne dedi?

FETÖ'nün yalan makinası olan Cevheri Güven'in 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden 2 gün önce yaptığı skandal paylaşım ortaya çıktı. Güven, "Tankın eli kulağında" paylaşımını yalanlamasının ardından söz konusu paylaşımının hesabından silinmediği ortaya çıktı. Daha önce Sabah gazetesi ve Oda TV'yi hedef alan Güven'in yalanının ortaya çıkması sonrası kıvırmaya çalışması dikkat çekti.

FETÖ'nün siyasilere ve bürokratlara yönelik algı operasyonlarını gerçekleştiren Cevheri Güven Almanya'da firari durumda. Almanya'da yaşadığı evi ortaya çıkan Güven'in evden dışarı çıkarken sokağı sürekli kontrol ettiği öğrenilmişti.

FETÖ'nün algı operasyoncusu ve yalan makinası olan Güven'in 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminden sadece 2 gün önce "Tankın eli kulağında" şeklinde bir paylaşım yaptığı ortaya çıkmıştı. Güven, böyle bir paylaşım yapmadığını iddia ederek Sabah gazetesi ve Oda TV'yi hedef almıştı.

FETÖ'nün yalan makinası Cevheri Güven'in o paylaşımı ortaya çıktı: 15 Temmuz'dan 2 gün önce ne dedi?

Ancak paylaşımın hesabında durmaya devam ettiğinin ortaya çıkması sonrası adeta çark eden Güven Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkenin militerleşmesi, polisin ve askerin 7 Haziran seçiminden sonra aşırı görünür olmasıyla ilgili rahatsızlığımı dile getirdiğim tweeti, darbe çağrısı gibi tam tersi yorumlamak için ancak sizin kadar yalancı olmak lazım" dedi.

FETÖ'nün yalan makinası Cevheri Güven'in o paylaşımı ortaya çıktı: 15 Temmuz'dan 2 gün önce ne dedi? - Resim : 2

FETÖ'nün yalan makinası Cevheri Güven'in o paylaşımı ortaya çıktı: 15 Temmuz'dan 2 gün önce ne dedi? ile ilgili etiketler 15 Temmuz FETÖ cevheri güven paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.