Fernando Santos'tan dikkat çeken açıklama: Oyuncularım dışarıda daha rahat gezebilirler!

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti. Siyah-Beyazlıların Portekizli Teknik Direktörü Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti.

Siyah-Beyazlıların Portekizli Teknik Direktörü Fernando Santos mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

''ÖNEMLİ OLAN BURADA BİR AİLE ORTAMI YARATMAK''

"Oyuncularımı tebrik ediyorum, maçı onlar kazandı. Taraftarlar oyuncularımıza istediği desteği verdi. Önemli olan burada bir aile ortamı yaratmak. Artık birlik olmalıyız. Maçı hak ettik ama daha iyi olmalıyız. Sıkıntılı bazı dakikalar yaşadık ama devam ettik. Çalışmak ve her gün idman yapmak zorundayız. Oyuncularımıza oyun felsefemizi aşılamak zorundayız."

''BU GALİBİYET BENDEN ÇOK TAKIM İÇİN İYİ OLDU''

"Tabii ki kazanmak çok iyi, evimizde sıkıntı yaşıyorduk ve kazanarak bu sıkıntıları aştık. Rize maçında alınan 4-0'lık galibiyet takıma öz güven aşıladı. Bu galibiyet benden çok takım için iyi oldu. Öz güven kazandılar. Oyuncular bana inanıyorlar, beraber daha iyi olmaya çalışacağız."

''OYUNCULARIMIZ, BU GALİBİYETTEN SONRA DIŞARIDA DAHA RAHAT GEZEBİLİRLER"

"Taraftarla bağlantı sağlamak çok önemli, özellikle oyuncular için. Burada bir aile ortamı oluşturmak istiyoruz. Oyuncularımız, bu galibiyetten sonra dışarıda daha rahat gezebilirler."

 

 

Fernando Santos'tan dikkat çeken açıklama: Oyuncularım dışarıda daha rahat gezebilirler! ile ilgili etiketler Beşiktaş takım Fatih Karagümrük Süper Lig Trendyol Süper Lig Fernando Santos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.