Fenomen Dizi Finale Gidiyor! Sadakatsiz'de Yaprak Dökümü Yaşanıyor! Önce Burak Sergen

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz’de yaprak dökümü yaşanıyor. Dizide Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen’in de Sadakatsiz’e veda edeceği ve ardından fenomen yapımın final yapacağı konuşuluyor.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana sıkı bir şekilde takip edilen ve çok büyük bir hayran kitlesini de bünyesinde barındıran Sadakatsiz dizisinden sevenlerini üzen bir haber geldi. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterine can veren Burak Sergen herkesi şoke etti.

Son gelen iddialar doğrultusunda sezon sonunda final yapması gündemde olan Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen’in diziye ilerleyen bölümlerde veda etmesi netleşti.

Fenomen Dizi Finale Gidiyor! Sadakatsiz'de Yaprak Dökümü Yaşanıyor! Önce Burak Sergen

Ali İl ve Yeliz Kuvancı ikilisi daha öncesinde hikayeleri sona ermesinden dolayı diziden ayrılırken Burak Sergen'in de yakında projeye veda edeceği söylenmekte. Reytinglerde 2. sezonunda büyük bir düşüş yaşayan Sadakatsiz dizisinin yakın bir zamanda final yapması da gündemde.

Fenomen Dizi Finale Gidiyor! Sadakatsiz'de Yaprak Dökümü Yaşanıyor! Önce Burak Sergen ile ilgili etiketler Sadakatsiz burak sergen haluk
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.