Fenerbahçe'de Rize kahramanı Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatılıyor! İsmail Kartal raporunu verdi

Fenerbahçe'nin Rizespor galibiyetinde kilit rol oynayan Mert Hakan Yandaş için yönetim kararını verdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş ile devam edilmesini isteyen teknik direktör İsmail Kartal, yönetime olumlu rapor verdi.

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş için sarı lacivertli yönetimin şimdiden harekete geçeceği ileri sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör İsmail Kartal'ın isteği doğrultusunda Mert Hakan ile yeni kontrat yapılmasına karar verildi.

Şu anda 12 milyon TL yıllık ücret alan 29 yaşındaki futbolcunun maaşının 35 milyon TL seviyesine çekilerek 3+1 yıllık mukavele teklif edileceği öğrenildi.

Haberde, Mert Hakan'ın da imza atmaya hazır olduğu ve yönetime "Para konuşmam" mesajını verdiği ifade edildi.

2020 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de toplam 112 maça çıkan Mert Hakan Yandaş, 8 gol atarken 21 kez de asist yaptı.

Fenerbahçe'de Rize kahramanı Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi uzatılıyor! İsmail Kartal raporunu verdi ile ilgili etiketler Mert Hakan Yandaş İsmail Kartal Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.