Fenerbahçe, Emre Mor'a teklif yaptı mı? Süleyman Hurma canlı yayında açıkladı

Sezon başında takıma kazandırılan Emre Mor beklentilerin üzerinde performans sergiledi ve takımın önemli oyuncuları arasında yer aldı. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Emre Mor için Fenerbahçe'den teklif alıp almadıklarına dair gelen soruya cevap verdi. Bu sezon Fatih Karagümrük'te adeta yeniden doğan 24 yaşındaki Emre Mor, 29 maçta 1879 dakika süre aldı ve 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Mor'u transfer etmek istediği iddia edilmişti. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, A Spor'da bu iddialara cevap verdi.

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Emre Mor için sarı-lacivertlilerden teklif alıp almadıkları sorulan Hurma, "Ben de Fenerbahçe'den şu oyuncuyu bırakır mısınız diyorum, başka takımlarla da oluyor, bir araya geldiğimizde olabilecek olasılıkları konuşuyoruz. Ama masaya oturup direkt 'Sizden şu oyuncuyu istiyoruz' şeklinde bir şey olmadı" şeklinde konuştu.

EMRE MOR KİMDİR?

Emre Mor 24 temmuz 1997 tarihinde doğmuştur. 24 yaşında olan genç oyuncu profesyonel futbol kariyerine 2015'te 18 yaşında başlamıştır. Emre Mor, Danimarka'nın Bronshoj semtinde dünyaya gelmiştir. Emre Mor aslen Uşaklıdır.

FUTBOLCULUK KARİYERİ

Emre Mor profesyonel kariyerine Nordsjaelland takımında başlamıştır. Bir sene oynadığı Danimarka kulübünden sonra Alman devi Borussia Dortmund kulübüne gitmiştir. Almanya'da yine bir sezon geçirdikten sonra İspanyol Celta Vigo'nun oyuncusu olan Emre Mor halen bu kulübün sözleşmeli futbolcusudur. 2017 yılında katıldığı Celta Vigo'da 44 maça çıkmış ve sonrasında sırasıyla Galatasaray, Olympiakos ve Fatih Karagümrük takımlarına kiralık olarak gönderilmiştir.

Fenerbahçe, Emre Mor'a teklif yaptı mı? Süleyman Hurma canlı yayında açıkladı ile ilgili etiketler Süper Lig Emre Mor Fenerbahçe fatih karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.