Fenerbahçe Beko-Real Madrid maçına koronavirüs engeli... İspanyol takımında 8 vaka birden!

Fenerbahçe Beko'nun THY Euroleague'in 18. haftasında Real Madrid'le, ING Basketbol Süper Ligi'nin 15. haftasında ise Büyükçekmece Basketbol ile oynayacağı maçlar rakip takımlardaki koronavirüs vaka sayıları nedeniyle ertelendi. Sarı-Lacivertliler'in en yakın maçı 6 Ocak'ta Kızıl Yıldız'la

THY Euroleague'in 18. haftasında 29 Aralık Çarşamba günü oynanması gereken Fenerbahçe Beko-Real Madrid maçı, İspanyol ekibindeki koronavirüs vakaları sebebiyle ertelendi.

Euroleague'den yapılan açıklamada, Real Madrid'in takımdaki vaka sayılarının çokluğu nedeniyle maçın ertelenmesini istediği ve bunun kabul edildiği bildirildi. Real Madrid takımında son olarak Sergio Llull ile Jeffery Taylor'ın testi pozitif çıkmıştı.

Eflatun-beyazlılarda geçen hafta Anthony Randolph, Guerschon Yabusele, Juan Nunez, Adam Hanga, Fabien Causeur ve Vincent Poirier'in Kovid-19'a yakalandığı bildirilmişti.

Real Madrid'de ayrıca başantrenör Pablo Laso ile Thomas Heurtel'in de 2 hafta önce koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

BÜYÜKÇEKMECE MAÇI DA ERTELENDİ

Fenerbahçe Beko ile Büyükçekmece Basketbol arasında 2 Ocak 2022'de oynanması planlanan müsabaka ileri bir tarihe ertelendi.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 15'inci hafta mücadalesinde Fenerbahçe Beko, Büyükçekmece Basketbol'u 2 Ocak 2022'de konuk edecekti. 

Büyükçekmece Basketbol'da 6 oyuncunun koronavirüs salgını sebibiyle karantina olmasından dolayı maçın ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklamada, "2 Ocak tarihinde oynanması planlanan Büyükçekmece Basketbol maçımız, rakibimizin en az 6 sporcusu için karantina uygulaması başlatılmış olması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Büyükçekmece Basketbol ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Beko-Real Madrid maçına koronavirüs engeli... İspanyol takımında 8 vaka birden! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko Real Madrid Büyükçekmece Basketbol THY Euroleague
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.