'Fazilet Hanım'ın' Yasin'i kiminle yakalandı?

'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinin genç oyuncusu İdris Nebi Taşkan bir mekandan Serenay Aktaş ile çıkarken görüntüledi. Keyifli görünen ikili muhabirlere bakın ne dedi.

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Fazilet Hanım'ın yakışıklı oyuncusu İdris Nebi Taşkan geçtiğimiz akşam Bebek'te Serenay Aktaş ile görüntülendi. İkili birlikte kahve içtikleri mekandan çıktıkları sırada samimi bir şekilde objektiflere takıldılar.Flaşların patlaması ile görüntülendiklerini farkeden ikili kısa süreli bir şaşkınlık yaşadılar.

'Fazilet Hanım'ın' Yasin'i kiminle yakalandı?

ŞAŞKINLIK YAŞADILAR:

İkili kendilerini görüntüleyen muhabirlere "Aman arkadaşlar yanlış yazmayın, biz çok iyi arkadaşız" diye konuştu. Yakın zamanda sinema projeleri olduğunu belirten ikili, "Kısmet olursa sinema filmlerimiz olacak, birbirimize başarılar diliyoruz" dedi.

 İşte ünlü çift, kameralara böyle yansıdı...'Fazilet Hanım'ın' Yasin'i kiminle yakalandı? - Resim : 2

'Fazilet Hanım'ın' Yasin'i kiminle yakalandı? - Resim : 3

'Fazilet Hanım'ın' Yasin'i kiminle yakalandı? ile ilgili etiketler Serenay Aktaş idris nebi taşkan fazilet hanım ve kızları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.